Neuvěřitelný trapas zpěvačky Ewy Farné (29): Ostuda jako skříň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neuvěřitelný trapas zpěvačky Ewy Farné (29): Ostuda jako skříň!

Trapas Ewy Farné v zábavné soutěži Máme rádi Česko. Ostudou se svezla k zemi.
Trapas Ewy Farné v zábavné soutěži Máme rádi Česko. Ostudou se svezla k zemi.  (FTV Prima)

Hostem speciálního dílu show Máme rádi Česko byla kromě jiných také zpěvačka Ewa Farna (29), kterou si do svého týmu pozval Vojtěch Kotek (35). To ovšem netušil, že mu neuhraje bod, který měla téměř jistý. Jenže se jí povedl takový trapas, až se samým studem svezla k zemi.

Rodačka z Třince totiž dostala zdánlivě jednoduchý úkol. Z rozházených písmenek uhádla město Karviná, a to pak měla najít na slepé mapě. „Já tam kousek bydlím, takže mě nepustí domů, když to nenajdu,“ dušovala se Farna, když místo hledala. Třinec je od Karviné pouhých 25 kilometrů... Ve slavné písničce přirovnala své rozměrnější boky ke skříni. V tomhle pořadu si ale uřízla ostudu ještě rozměrnější.

Nová řada Máme rádi Česko startuje speciálem a trapasem Ewy Farne

Video se připravuje ...

Nakonec totiž ukazovátko položila úplně mimo. Sousední město svého rodného města na mapě nenašla. Naprosto zostuzená se pak schovala pod pultík mimo dosah kamer a už tam chtěla zůstat. „To je to nejhorší, co se mi mohlo letos stát. Fakt jsem tam nedala Karvinou?“ nemohla uvěřit vlastnímu selhání. Svým trapasem spoluhráče rozesmála a soupeřům nahrála bod.

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka: Farna prozradila, jak zvládá výchovu svých dvou dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Stanley1000
11. 2. 2023 • 21:54

To není otázka zeměpisných znalostí, ale fotografické paměti. Normální člověk najde třeba do půl až jednotek minut na mapě světa Wichitu nebo Magadan, protože přinejmenším tuší, kde tato dvě města jsou, ale umístit na slepou mapu třeba vlastní rodné město pokud to nejsou Hranice v Čechách, tak pokud skutečně nemá fotografickou paměť, může se klidně seknout o 30 i více km. Takže bych to Evě nezazlíval.

Radu6ka
11. 2. 2023 • 18:24

Jaká ostuda pane pisálku. Je to zábavný pořad a o tom to je.

ELLA Průšová
11. 2. 2023 • 12:52

Namyšlená nána!

j.p.toman
11. 2. 2023 • 08:22

Hodně žen se naprosto nevyzná v mapě. Takže jakápak ostuda, normálka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.