Obnažená tragédie v rodině Farné: Z toho se jen těžko dýchá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Obnažená tragédie v rodině Farné: Z toho se jen těžko dýchá

Ewa Farna s manželem
Ewa Farna s manželem (Foto Instagram)

Zpěvačka Ewa Farna (29) a Martin Chobot (34) vypadají jako z reklamy na štěstí. Oba jsou úspěšní v tom, co dělají, zároveň se jim daří pracovní tempo skloubit s péčí o rodinu - syna Artura a dceru Ellu. Ukázali se ale i jako partneři, kteří se dokáží podporovat v těžkých chvílích.

Byla to totiž právě Ewa, kdo pomohl svému muži vypořádat se snad s tou nejbolestnější ztrátou - smrtí maminky. Přimněla jej totiž o tragédii promluvit skrze společný song To všechno z lásky. 

Jako oběť domácího násilí se Eva Chobotová Suchánková (†41) potýkala s těžkými depresemi. V roce 2003 natočila dokument, kde promluvila o pekle, které zažívala po boku svých dvou osudových mužů - oba měli násilné sklony.

Nová řada Máme rádi Česko startuje speciálem a trapasem Ewy Farne

Video se připravuje ...

„A přišly Velikonoce, kdy pánové chodí na koledu. Manžel přišel tehdy namol a rozbil vše, na co přišel, veškerou velikonoční výzdobu, kraslice, beránky, mazance, všechno to lítalo… Nakonec mě zmlátil a řekl, že to všechno dělá z lásky,“ popsala například jednu z událostí, kterým musela denně čelit. Dva měsíce po dotočení dokumentu si vzala život.

Martin Chobot se s dobrovolným odchodem mámy dlouho vyronával. „Začal jsem být na mámu naštvaný za to, že nás dobrovolně opustila. Ale díky tomu, že jsem si to celé prošel znovu, zloba ve mně polevila a já jsem se s tím smířil,“ popsal už dříve pro Novinky. 

„Už při sledování filmu jsem si kladl otázku, jak může někdo říct, že toho druhého trýzní kvůli tomu, že ho miluje a že to je prostě všechno z lásky. Hned potom jsem vzal do ruky kytaru a vznikla základní kostra písně,“ popsal hudebník Sedmičce. 

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka: Farna prozradila, jak zvládá výchovu svých dvou dětí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.