Co se děje s Farnou? Radikální změna šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Co se děje s Farnou? Radikální změna šokuje

Ewa Farna změnila účes
Ewa Farna změnila účes (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Zpěvačka Ewa Farna (29) se rozhodně nebojí experimentů. Již brzy chystá vypustit novou skladbu a své fanoušky na sociálních sítích láduje úryvky z videoklipu. V jednom z nich jde vidět, že Ewa výrazně změnila image!

Z hustovlasé brunetky se stala jemná fialovláska! Ve svém nejnovějším videoklipu chtěla Farna zřejmě fanoušky šokovat, což se jí povedlo, a navíc v dobrém slova smyslu. „Ty vlasy jsou boží, pokud to není paruka...“  napsal jeden z jejích sledujících na Instagram. „To je paruka určitě, myslím, že by do takových vlasů nešla,“ myslí si další z Ewiných fanoušků.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Ewou Farnou

Video se připravuje ...

Ewa přitom už v minulosti dokázala, že se změny nebojí. Ať už má vlasy rovné, kudrnaté nebo barevné, podle jejích fanoušků zpěvačce sluší úplně všechno. Zda má ale ve videoklipu paruku, nebo ne, to se asi dozvíme až od Ewy samotné.

Ewa Farna na cenách Anděl: Jsem žena z vesnice, jedu si to svoje!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
9. 8. 2023 • 19:51

Tak mladá a tak TLUSTÁ!!! Je jako ALMARA!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.