Farna v péči odborníků: Zhubni, ty tlustá k*ávo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Farna v péči odborníků: Zhubni, ty tlustá k*ávo!

Ewa Farna
Ewa Farna  (Česká televize)

Od třinácti let je všem na očích, a tak zpěvačka Ewa Farna (30) velmi dobře zná i stinnou stránku slávy. Když někdo roste veřejnosti přímo před očima, jako je tomu v případě česko-polské zpěvačky, mnozí pak nabývají dojmu, že ji mohou poučovat téměř o všem – zvláště pak o stravovacích návycích…

Příliš hubená, příliš korpulentní, taková či maková! Podobné kritiky zpěvačka Ewa Farna slýchává dodnes. Naštěstí se ale vůči věčným kritikům už dokázala obrnit a negativní komentáře dnes zvládá přijímat s grácií. Ne vždy ale tomu tak bylo…

Propustí Hamás další rukojmí? Překvapující dědictví Farne a manžela. A stávkovat chtějí dál

Video se připravuje ...

Za zpěvačkou je velmi trnitá cesta, kterou si jako kdysi dospívající zpěvačka českého showbyznysu byla nucena projít. „Já jsem řešila, proč jsem pro lidi objekt a že mám jinou postavu než z časopisů a neměla bych tak vypadat. Než jsem to zpracovala, tak to byl dlouhý proces, který jsem musela projít s psychologem,“ přiznala Farna v podcastu Čestmíra Strakatého (38).

Od lidí si vyslechla ledacos, s nástupem sociálních sítí navíc někteří nabyli dojmu, že mohou zpěvačce radit s čímkoli a že Ewa patrně stojí o nevyžádané tipy a vulgární oslovení. Musela se proto naučit filtrovat nadávky a poslouchat hlavně samu sebe.

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství?

Video se připravuje ...

„Když mi někdo řekne: Zhubni, ty tlustá krávo – tak já přece nepůjdu a neudělám: Ano, pane! Jako to je pro mě prostě úplná prohra. Já jsem potřebovala mít prostě ten prostor proto, abych slyšela, co potřebuju já. Co mně říká ta Ewa. Prostě v čem já se cítím dobře,“ vysvětlila Ewa, pro kterou bylo jídlo v různých životních etapách strašákem. „Nebát se jídla, já se ho bála a pořád jsem něco škrtala a teď už se jídla nebojím,“ dodala sebevědomě Ewa Farna.



Přečtěte si
Monika Ondráčková
13. 3. 2024 • 08:06

Ano taky to vidím kolem toho krku,šupity na endokrinologii

Jan Kocián
5. 2. 2024 • 22:31

Tady se nabízí otázka: Kdy má psycholog svou klientku uklidňovat, a kdy by ji měl naopak poslat na vyšetření, např. štítné žlázy... což se v případě Ewy evidentně nestalo!

ELLA Průšová
5. 2. 2024 • 21:00

Je tlustá a to moc a zlá k lidem!

AHel
5. 2. 2024 • 14:58

Krásná žena, na slavících jí to moc slušelo, jde to do p..., kdo o ní jakkoliv škaredě mluvíte, podívejte se do zrcadla na sebe. Ewičko, vám prima den.

Celebrity-chachacha
5. 2. 2024 • 12:51

Je nehezky tlustá . Tak nějak buransky . Jak naše Mařka z teletníku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.