Radikální proměna Farné: Boky jako skříň jsou tatam | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Radikální proměna Farné: Boky jako skříň jsou tatam

Ewa Farna se objevila na Kazmovo premiéře
Ewa Farna se objevila na Kazmovo premiéře (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Mám boky jako skříň. To se zpívá v jedné z nejznámějších písní Ewy Farné (30). Ovšem zdá se, že už jsou minulostí. Farná dorazila na premiéru ONEMANSHOW: The Movie a moc jí to slušelo. Kam se poděla všechna ta kila? 

Mezi drobečky Farná nikdy nepatřila, nicméně nyní vyrazila všem dech. Na premiéru dorazila v dlouhé džínové sukni a transparentním béžovém topu, které daly vyniknout její siluetě a nešlo si nevšimnout, že je znatelně štíhlejší. 

Ewa Farna na cenách Anděl: Jsem žena z vesnice, jedu si to svoje!

Video se připravuje ...

„Já nevím. Někdy se píše, že jsem zhubla, a vůbec to není pravda, někdy zase naopak. Je to fakt podle toho, co si obléknu, jak mě nafotí. Já si tak jako jedu už svou vlnu,“ krčila pak rameny na přímé otázky eXtra.cz. 

Eva také nedávno oslavila třicáté narozeniny, ke kterým si nadělila prý ten nejhodnotnější dárek - společný čas strávený s partnerem Martinem Chobotem bez dětí. 

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Ewou Farnou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarmilek
18. 8. 2023 • 16:30

Hlavně že boky jsou ***m a ne tytam?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.