Farna vytočila fanoušky oznámením své novinky doruda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Farna vytočila fanoušky oznámením své novinky doruda

Ewa Farna
Ewa Farna (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Zpěvačka Ewa Farna (29) si za ta léta, co se objevuje na scéně, vytvořila silnou fanouškovskou základnu. Nyní se však rozhodla jít kariérně trochu jinou cestou. Když svým věrným podporovatelům oznámila, co má v plánu, zasypali ji nenávistnými komentáři.

„Konečně je to tady! Spouštím vlastní Patreon, kde k vám budu zase o kousek blíž,“  oznámila s radostí Farna na svých sociálních sítích. Bohužel ale nikoho jiného svou novinkou nepotěšila. Patreon je v podstatě aplikace, skrze kterou mohou lidé platit umělcům za jejich práci. Farna bude fanouškům za speciální měsíční poplatek nabízet limitovaný merch, osobní setkání v rámci EwaFest, informace ze zákulisí a další. Fanoušci ale očividně o nic podobného nestojí, naopak byli šokovaní, za co si Ewa chce nechat platit.

Silvestrovských 7 pádů Honzy Dědka: Farna prozradila, jak zvládá výchovu svých dvou dětí

Video se připravuje ...

„Upřímně, je to trochu smutné. Roky jsem mega podporovatel a chodím na koncerty. A teď, když si nekoupím předplatné, budu vyloučen z fanklubu? Je smutné, že v dnešní době záleží jen na penězích,“ napsal jeden z Ewiných obdivovatelů. „Měl jsem Vás rád. Ale takhle se zachovat ke svým fanouškům a jít jen po pěnězích, je ubohost. Ještě v takové době kdy každý šetří každou korunu,“ reagoval další a stovky dalších se přidalo.

Proto to Farné nedalo a rozhodla se k situaci vyjádřit. „Toto je moje rozhodnutí, na které mám právo. Také mám chuť zkusit jít koncertně trochu jinou cestou, kdy jsem už 16 let na scéně. Nemusíte být na této platformě, abyste byli fanoušky. A na závěr chci dodat, že taky chápu, že se ti něco nemusí líbit, to je taky ok. Dá se to napsat i jednodušeji,“ napsala Ewa, která takovou facku od svých sledujících nečekala. 

Nová řada Máme rádi Česko startuje speciálem a trapasem Ewy Farne

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.