Krize vztahu Farne a Chobota? Rapidní úbytek váhy a manžel v trapu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krize vztahu Farne a Chobota? Rapidní úbytek váhy a manžel v trapu

Ewa s manželem
Ewa s manželem (Foto Instagram)

Ewa Farna (30) a Martin Chobot (32) - spojení, které bez sebe nedalo pomalu ani ránu a na akcích se objevovalo výhradně ruku v ruce. Jenže už několikátou akci po sobě manžel garde Ewě nedělá. Otázkou je proč...

Ewa Farna bezpochyby oslnila. Nejen na Slavících nebo Andělech, ale i na předávání ocenění Český lev, kde se blýskla v sexy modelu s vysokým rozparkem. Leč bez manžela... opět. Na Ewě bylo také viditelné, že je výrazně pohublá, což vyvolává podezření, zda-li se za zavřenými dveřmi neschyluje k apokalypse.

Zlatá slavice Ewa Farna: Co bylo zásadní pro její vítězství?

Video se připravuje ...

První vlaštovky o rozkolu v manželství se objevily už před pár lety, když Chobot opustil kapelu Farne. Tenkrát to okomentoval slovy: „Cítím, že jsem za těch 12 let kapele dal, co jsem mohl, a ona mně to nejdůležitější – rodinu. Někde po cestě jsem ale poztrácel radost z koncertování a považuji za důležité ji znovu v sobě najít, abych si mohl zase upřímně užívat svou přítomnost na podiu. Moc všem děkuji za příležitost v této kapele hrát a za vaši přízeň,“ napsal si na sociální sítě. Posléze se ukázalo, že rozhodnutí jít každý vlastní cestou nemělo co do činění s partnerskými problémy. V té době již byla Ewa podruhé těhotná, což veřejnost ještě netušila, a v březnu porodila dceru Ellu. 

Radikální změna u Ewy patrně nenastala ani nyní. Úbytek váhy má na svědomí nalezení rovnováhy ve způsobu životosprávy. Manželskou krizi vyvrací i Ewy hluboké vyznání manželovi k nedávnému desetiletému výročí, které publikovala na Instagramu. 

Propustí Hamás další rukojmí? Překvapující dědictví Farne a manžela. A stávkovat chtějí dál

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jukarin
13. 3. 2024 • 11:38

Bóże nebude první ani poslední co se rozešli.😂

nika70
12. 3. 2024 • 21:33

A ty, co na to klikají a píšou do diskuzí

Jana Nováková
12. 3. 2024 • 21:04

No a co ? Tak se třeba rozešli.Koho tyhle drby zajímají ???Jenom reportéry !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.