Skočila se dvěma dětmi do Macochy: Byla velmi zvláštní, tvrdí svědek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Skočila se dvěma dětmi do Macochy: Byla velmi zvláštní, tvrdí svědek

Zde svědek mluvil s nešťastnou matkou.
Zde svědek mluvil s nešťastnou matkou. (Foto Aha! – Z. Matyáš)

Sebevražedný skok ženy se dvěma dětmi do propasti Macocha je stále téma o kterém se hodně mluví. Aha! hovořilo s mužem, který byl poslední, kdo se ženou mluvil.

K tragédii došlo v pátek v půl jedné odpoledne. Muž, který si přeje zůstat v anonymitě, byl ten den na vyjížďce na kole. „Vyjel jsem si až nahoru na propast Macochu. Tady jsem si dal pivo a sedl vedle mladé ženy. Měla u sebe miminko a asi tří až čtyřletou dcerku,“ řekl svědek. Podle něj bylo všude kolem plno návštěvníků. U stolu prý prohodili pár slov, spíše zdvořilostních frází. „Přišla mi velmi roztěkaná. Byla taková velmi zvláštní,“ řekl svědek. Dopil první pivo a šel si ještě pro druhé. „Když jsem se vrátil, tak už tam neseděla,“ řekl. Mezitím žena skočila s dětmi do propasti. Jak muž sám říká, uvědomuje si, že možná mohl neštěstí zabránit. „Stále na to myslím, jestli jsem mohl něco pro ni udělat. Je mi z toho těžko,“ svěřil se.

Kámen sebevrahů

Podle informací Aha! mají průvodci rutinní povinnost: Ještě před zahájením prohlídky musejí dojít podzemním labyrintem až na dno Macochy a tam nahlédnout do »okna«, odkud je vidět na tzv. kámen sebevrahů v Macoše. Když někdo skočí, dopadne pravděpodobně na toto místo a jeho tělo se pak často sesune do horního jezírka, kde jsou dnes nainstalovány záchytné sítě.

Přečtěte si
Uživatel_5513200
7. 7. 2023 • 18:03

Je na tom něco k nepochopení???

Tomáš Lubovský
3. 7. 2023 • 21:23

Ještěže je pán v anonymitě, když přizná vá, že jako cyklista vypil dvě piva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.