Smrt krásné viceprezidentky ruské banky: Vyskočila z 11. patra?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Smrt krásné viceprezidentky ruské banky: Vyskočila z 11. patra?!

Její smrt vyšetřuje policie.
Její smrt vyšetřuje policie. (Foto Instagram, Reuters)

Že by nový »oblíbený« sport vlivných ruských osobností? Poslední obětí, které se stal osudný pád z okna, je krásná a vlivná bankéřka Kristina Bajkovová (†28). Okolnosti její smrti jsou záhadné. Jako u mnohých jiných...

Údajná nehoda se stala v pátek 23. června a chvíli trvalo, než se zpráva rozšířila. V moskevském bytě bankéřky, který se nachází v 11. patře, byl tou dobou přítomen její přítel Andrej (34). Ten vypověděl, že spolu se ženou, která byla viceprezidentkou ruské banky Loko-Bank (na trhu od roku 1994) a dříve pracovala pro Moskevskou kreditní banku, popíjel alkohol a bavili se. Až do tří hodin do rána, než se vše zvrtlo... Jak, to ale muž příhodně neví. „Na chvíli jsem ztratil pozornost. a najednou jsem Kristinu nikde neviděl,“ hájí se Andrej, na kterého logicky padá stín podezření. Ženino tělo bylo nalezeno u vchodu domu, v němž bydlela, na místě byla mrtvá. Případ vyšetřuje státní policie. Kristina tak rozšířila řady ruských prominentů, kteří od začátku války na Ukrajině zemřeli za podivných okolností. Obvykle právě po pádu z okna. Nahlas se šušká, že takhle ruský prezident Vladimir Putin (70) trestá odpůrce. Čím se provinila bankéřka?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.