Vražda Čecha (†60) v Tunisku: Podobnost s kauzou Kramný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vražda Čecha (†60) v Tunisku: Podobnost s kauzou Kramný...

Kramný si odpykává 28 let vězení.
Kramný si odpykává 28 let vězení.  (Foto ara )

Dělí je deset let, přesto se v mnoha ohledech shodují. Vražda Čecha (†60) v hotelovém pokoji v Tunisku, k níž se v pondělí přiznala jeho manželka (50), připomíná případ Petra Kramného (45).

Pár pochází z Ostravska, stejně jako rodina Kramného, který si odpykává 28 let za vraždu manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě. Než se žena k uškrcení manžela v Tunisku přiznala, tvrdila, že ho našla fialového v posteli a snažila se ho zachránit. I Kramný prohlašoval, že rodinu našel už mrtvou, k činu se ale nikdy nepřiznal. Co se odehrálo minulý týden v Tunisku, řekla neteř obviněné. „Mluvila jsem s tetou. Svého manžela usmrtila. Popisovala, že se zase ožral a začali se hádat. Nějak jí vyhrožoval. Plakala, že je jí to líto,“ řekla CNN Prima News. Žena po doznání skončila ve vězení, kde bude čekat na výsledky vyšetřování.

Psycholožka: Dovolená vztah prověří

Proč dochází k agresi na dovolené? „Prověří se tam, do jaké míry je základ vztahu zdravý. Obvykle se dvojice vrátí do času líbánek. Může se ale stát, že právě na dovolené vyplavou na povrch konflikty. Tím, že je pár více spolu, může se objevit zvýšená agrese,“ řekla Aha! psycholožka Radana Rovena Štěpánková.

Pobyt ve zdejším vězení bude pro ženu náročný. „Fakticky je tam s ostatními zadrženými i odsouzenými. Otázkou je, jestli je »jen« s dalšími dvaceti v prostoru 3x3 metry nebo v cele pro 100 lidí, kam jich nacpou 200. Koupel bývá jednou týdně, jídlo obvykle sestává z vodové polévky a kousku chleba,“ popsala podnikatelka Jana Matoušková, která v Tunisku žije přes 25 let.

Přečtěte si
pravlast
26. 7. 2023 • 16:37

Jenže Kramný je měl otrávit elektřinou,egyptská strana nejspíš úmyslně pitvou zničila orgány a důkazy neeistují.Vsadím boty že Kramný je nevinný a sedí po křivosoudu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.