Smrt Čecha (†60) na dovolené v Tunisku: Uškrtila ho manželka (50)?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrt Čecha (†60) na dovolené v Tunisku: Uškrtila ho manželka (50)?!

Češka (50) podezřelá z vraždy svého manžela promluví u soudu v Tunisku.
Češka (50) podezřelá z vraždy svého manžela promluví u soudu v Tunisku. (Voyageur Independant, archiv Blesku)

Blízcí manželského páru z Ostravska, který společně prožil 33 let, takovou teorii odmítají. Tuniský soud ale žene manželku (50) českého turisty (†60) nalezeného ve středu mrtvého v hotelovém pokoji v Monastiru před soud. Je podezřelá z účasti na jeho vraždě.

„Vyšetřující soudce v Monastiru povolil zadržení české turistky pro podezření z účasti na vraždě jejího manžela poté, co informovala bezpečnostní orgány o jeho smrti,“ řekl Aha! k případu Farid Ben Jahha, mluvčí soudů v Monastiru a Mahdii. Pitva podle něj odhalila stopy po škrcení v úrovni krku. „Česká občanka je ve vazbě kvůli podezření z vážného činu,“ potvrdila včera i mluvčí ministerstva zahraničí Mariana Wernerová s tím, že už dnes ji čeká soudní líčení.

„Vůbec tomu nerozumím, měli hezký vztah, teta v tuto chvíli musí být úplně v katastrofálním stavu. Věřím, že to neudělala,“ řekla neteř podezřelé CNN Prima NEWS, jíž teta po nálezu zemřelého volala jako první.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.