Kulturista si na záda naložil příliš: Zabila ho činka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Kulturista si na záda naložil příliš: Zabila ho činka!

Justynův pokus o dřep.
Justynův pokus o dřep. (Foto Instagram, Youtube)

Kulturista Justyn Vicky (†33) měl při cvičení v posilovně na Bali příliš velké oči, když si na činku naložil 210 kilogramů. Udělat dřep s břemenem ovšem nedokázal, činka ho přimáčkla k zemi a její tyč mu zlomila vaz!

V tragickém okamžiku se Justyn nedokázal postavit z dřepu, a když se snažil závaží udržet, spadl do sedu a činka mu dopadla na zátylek. Nehoda by zřejmě dopadla jinak, kdyby jeho jistící partner neztratil rovnováhu a nestáhl nebohého Justyna i s činkou dozadu.

Stalo se tak, že se naložená činka nesvezla přes jeho záda na zem, ale srolovala Justyna pod sebe a extrémní tlak mu zlomil páteř a poškodil životně důležité nervy spojující mozek s jeho srdcem a plícemi! Proto oblíbeného místního kulturistu, jenž na Instagramu nasbíral přes 30 tisíc sledujících, už nedokázali zachránit ani lékaři v místní nemocnici. Justynova smrt zasáhla celou indonéskou kulturistickou komunitu.

„Vždy se podělil o své znalosti v tělocvičně. Kamarádům v posilovně radil, aby byli při tréninku opatrní a nepřekračovali své možnosti,“ smutně vysvětlil Justynův přítel a kolega Gede Sutarya. „Své schopnosti můžeme měřit jen my sami,“ dodal.

„Náš drahý Justyne, tvůj vliv na naše životy byl nezměrný,“ vzpomněl majitel posilovny Paradise Bali, kde Justyn pracoval a cvičil, na Instagramu. „Vždycky byl plný pozitivních vibrací a dodával mi motivaci. Je to těžká ztráta, ale jeho ducha udržíme při životě,“ slíbil ještě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.