Záhadná smrt Čecha (†60) v tuniském hotelu: Šokující tvrzení neteře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Záhadná smrt Čecha (†60) v tuniském hotelu: Šokující tvrzení neteře

Tuniská policie zadržela češkou turistku, podezřívají ji ze smrti jejího manžela. (ilustrační foot)
Tuniská policie zadržela češkou turistku, podezřívají ji ze smrti jejího manžela. (ilustrační foot) (Voyageur Independant, profimedia.cz)

Byla podezřelá z účasti na vraždě manžela (†60) v hotelovém pokoji v tuniském Monastiru. Blízcí nevěřili a tvrdili, že se měli rádi. Včera však přišel zvrat. Neteř zadržené ženy (50) tvrdí, že svého manžela v tuniském hotelu opravdu usmrtila.

Zadrženou Češku včera čekal soud, ještě před ním ale kontaktovala svou neteř. „Mluvila jsem s tetou. Svého manžela usmrtila. Víc se k tomu nechci vyjadřovat. Věřili jsme, že by se to nemohlo stát. Bohužel realita je jiná,“ uvedla pro CNN Prima News. Ještě před několika dny nevěřila, že by to mohla být pravda. „Měli se rádi, v každém vztahu jsou hádky, tohle ale neudělala,“ myslela si.

Manželé z Ostravska odletěli na dovolenou do Tuniska minulý týden v úterý, k tragédii došlo následující den. Manželka zemřelého tvrdila, že ho po návratu z pedikúry našla v hotelovém pokoji fialového, snažila se mu prý poskytnout první pomoc. Zachránit se ho nepodařilo. Předběžné výsledky pitvy ukázaly, že tělo neslo stopy škrcení.

Ministerstvo: Stále je zadržená

„Dnes proběhlo soudní řízení v Monastiru, stále trvá její zadržení, ale jinak výsledek nemůžeme komentovat. Zastupitelský úřad v Tunisu je v kontaktu s rodinou, které poskytl základní informace a náš úřad rovněž zprostředkoval hovor mezi obviněnou a její neteří. V dalších dnech můžeme očekávat, že se tuniské policejní orgány obrátí na české kolegy ohledně spolupráce,“ potvrdil včera Aha! mluvčí českého ministerstva zahraničí Daniel Drake.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.