Poslední pusa mamince: Včelař Tony (†42) zemřel po potyčce s koloběžkářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední pusa mamince: Včelař Tony (†42) zemřel po potyčce s koloběžkářem

Paní Antonie se v sobotu večer syna (†42) nedočkala, jeho život vyhasl nedaleko obce Příchovice po konfliktu s mužem (45) na koloběžce.
Paní Antonie se v sobotu večer syna (†42) nedočkala, jeho život vyhasl nedaleko obce Příchovice po konfliktu s mužem (45) na koloběžce. (Foto Blesk - Romana Vébrová a fb)

Rozloučil se s mámou (74) a jel zkontrolovat včely. Domů se už ale motorkář Antonín (†42) z Příchovic na Plzeňsku nevrátil. V noci na neděli zemřel kousek za vesnicí po potyčce s koloběžkářem (45). Ten už si vyslechl obvinění.

Antonína údajně uškrtil řemínek na helmě! „Když odcházel, dal mi pusu a řekl, že mě má rád. To běžně nedělal. Jako by něco tušil a loučil se,“ hlesla s pláčem maminka Antonie. Tony, jak mu říkali kamarádi, se na dohled od Příchovic dostal do konfliktu s mužem na koloběžce.

Nedaleko Příchovic vzniká u silnice, kde zemřel Antonín (†42) , pietní místo.

Video se připravuje ...

Tomu měl prý vyčíst, že je špatně osvětlený. Hádka skončila potyčkou, při které motorkář Tony zemřel. „Zahájili jsme trestní stíhání muže, kterého jsme obvinili ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví. Za to, že svým jednáním způsobil smrt, mu hrozí až šestnáctiletý trest odnětí svobody,“ uvedla policistka Dagmar Brožová. Obviněný, kterým má být dosud bezúhonně žijící muž, na soud počká na svobodě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.