Barbora Kodetová natočila videoklip o domácím násilí: A vzpomínala na tátu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Barbora Kodetová natočila videoklip o domácím násilí: A vzpomínala na tátu

Barbora Kodetová
Barbora Kodetová  (Profimedia)

P H řed časem se vrátila ke zpívání a chytlo ji to. Známá herečka a zpěvačka Barbora Kodetová (52) nyní nazpívala novou píseň Náš dům, kterou bojuje proti domácímu násilí.

Když Bára četla text, který jí napsal kamarád herec a textař Václav Kopta (57), věděla, že tahle píseň potřebuje dosáhnout daleko dál. K písni tak vznikl i videoklip, který má být jakýmsi protestem proti domácímu násilí. „Když jsem slyšela výsledek a pustila píseň několika ženám, byla jsem překvapená jejich reakcemi. Zjistila jsem, jak děsivě aktuální téma to je. Proto jsem se rozhodla ke své první autorské písni natočit videoklip, který se stane součástí kampaně na podporu žen, které si prošly domácím násilím,“ popisuje Kodetová.

Šporcl a Kodetová: Na pohřbu Pilarové plakat nebudeme!

Video se připravuje ...

Hudbu k písni Náš dům napsal skladatel Michal Worek. Na křtu videoklipu herečka také promluvila o svém slavném otci, herci Jiřím Kodetovi (†67), který byl známý svoji prudkou a cholerickou povahou. „Víte, táta byl sice cholerik a melancholik v jednom, ale miloval svoji rodinu. Potřeboval stabilitu, která se mu nedostávala jako dítěti, ani v dospívání. Moc dobře věděl, že bez mojí maminky by dopadl špatně. Býval svůj, ale nikdy nás neuhodil,“ prozradila.

Barbora Kodetová: Nedovedu si představit, že bych manželovi vlezla do mobilu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.