A JE TO VENKU! Absolonová o novém partnerovi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

A JE TO VENKU! Absolonová o novém partnerovi...

Nový chlap?
Nový chlap? (Pavel Machan)

Monika Absolonová na oslavě svých narozenin jen zářila. Co může za jejím spokojeným úsměvem? Že by její život ovládl nový muž? Podle jejích slov by se tak mohlo minimálně zdát. 

Poslední rok byl pro zpěvačku Moniku Absolonovou (45) vskutku turbulentní. Udělala radikální řez ve svém životě, opustila otce svých dětí, hokejistu Tomáše Hornu (40), radikálně zhubla a na přání jednoho ze synů si zase nechává narůst dlouhé vlasy. A promluvila i o potenciálním partnerovi. 

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

„Dostala jsem několik pozvání na rande, ale nemám na to čas, takže jsem si udělala pořadník,“ řekla Monika Blesku. Domněnky o tom, že se pustila ho hledání partnera ale vzápětí zazdila. „Mám okolo sebe tolik super chlapů, že si nestěžuji. Kamarádi se za mnou občas zastaví doma, dáme si skleničku, ale na vztah teď opravdu nepomýšlím. Nedovedu si představit, že bych někoho přivedla domů a klukům ho představila jako nového strejdu, to fakt ne,“ prohlásila. 

No a jak je to s tím pořadníkem? To myslela samozřejmě v žertu. „Na večeři v restauraci jsem za tu dobu, co jsem sama, byla jednou, a to s mojí kamarádkou,“ řekla s úsměvem. 

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kalenda
16. 10. 2021 • 15:56

A je to venku.Že nikoho nemá .Že opustila Hornu???Anebo Horna opoustil ji???

vigela
16. 10. 2021 • 01:57

„Co může za jejím spokojeným úsměvem?“ Co si tak nejdřív po sobě přečíst, co jsem napsal/a, než to zveřejním? A co je venku? Venku je, že není nic nového.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.