Věčně upřímná Absolonová: Po rozchodu vždycky vypadám líp! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Věčně upřímná Absolonová: Po rozchodu vždycky vypadám líp!

Koncert Moniky Absolonové
Koncert Moniky Absolonové (Jan Vilímek)

Od letošního jara je zpěvačka Monika Absolonová (44) nezadanou maminkou dvou synů. Téma rozchod však pro ni není tabu. Tentokrát se o svém osudovém muži, hokejistovi Tomáši Hornovi (40), rozpovídala v Show Jana Krause

Herec a moderátor Absolonové ihned vysekl poklonu, že jí to velice sluší. Na to zpěvačka reagovala možná až překvapivě upřímně. „Po koronáči jsem nevypadala úplně jako rozkvetlá, ale pak jsem se rozešla, a já po rozchodu vždycky vypadám líp,“ cituje Absolonovu web iDnes.cz. Že by se ale na jejím svěžím vzhledu podepsal pouze rozchod, zpěvačka odmítá. Makat na sobě totiž začala ještě před ním.

„Já jsem nevěděla, že ten rozchod přijde, tak jsem si ještě týden předtím koupila takovou dietu, že jsem už jako opravdu tlustá a že se blíží otevření divadel a sezona, tak abych jako zhubla,“ vysvětlila s úsměvem Monika. Rozchod se zadluženým hokejistou pochopitelně nenesla nejlépe. Velký podíl na tom měl i fakt, že se s odloučením museli vypořádat i jejich dva potomci. „Rozchod je vždycky smutný, zvlášť když jsou v něm děti,“ přiznala Absolonová, která ovšem hlavu nevěší a se svým životem se posouvá dál.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

Další krize? 

Od tématu nicméně nechtěl odejít Jan Kraus, jenž zpěvačce začal klást osobní otázky, z nichž však dokázala elegantně vybruslit. „Bude mi pětačtyřicet a trochu jsem v těch vztazích zatápala, no,“ odpověděla uvědoměle Monika. „Určitě bude nějaká chybka i u mě, i když teda myslím, že ne moc… Myslím, že mám jednu takovou zásadní chybku, a to je, že jsem vždycky tak šťastná, že jsem zamilovaná, že absolutně přehlížím věci, které bych přehlížet neměla,“ uzavřela téma zpěvačka, která momentálně zápasí s dalším problémem. Ten sice není tolik zásadní, avšak umí člověka pořádně potrápit. „Potřebuju se účinně zbavit myší. Mám je na chalupě,“ postěžovala si nakonec zpěvačka, které se i po náročných chvílích drží úsměv na tváři. 

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.