Absolonová šokuje: Musí se chránit před Hornou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Absolonová šokuje: Musí se chránit před Hornou?!

Monika Absolonová a Tomáš Horna
Monika Absolonová a Tomáš Horna (profimedia.cz)

Když vyšlo najevo, že vztah zpěvačky Moniky Absolonové (45) a bývalého hokejisty Tomáše Horny (41) dospěl ke svému konci, mnozí to vnímali jako blesk z čistého nebe. Jak se nakonec ukázalo, zpěvačka měla k ukončení sedmiletého vztahu své důvody. Podařilo se jí s rozchodem vypořádat?

Překvapena byla nejen veřejnost, ale, jak se nakonec ukázalo, i samotná Monika, která jako by oznámením rozchodu spustila dominový efekt, s nímž nepočítala. Patrně se ale díky němu ubezpečila, že její rozhodnutí bylo správné. Původně měly být důvodem rozchodu hokejistovy dluhy, později se k nim ale měla přidat i nevěra. A zpěvačka nestačila zírat!

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

„Smutek se přetavuje v úžas, že jsem vůbec netušila, co se odehrává někde jinde. Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená,“ uvedla tehdy pro web Super.cz zpěvačka, která vedle rozchodu řešila i návrat covidu-19, s nímž již měla tu čest. Složité období nakonec ustála. Jednoduché to nebylo, ale zpěvačce nakonec její široký úsměv z tváře nezmizel. Časem se na věci dokázala dívat s nadhledem.

„Často se mě ptáte, jak ustát rozchod. Je to individuální, stejně jako každý z nás. Já hledala pomoc kdekoli, a protože se zamilováváme a rozcházíme bez ohledu na věk, vyznání i roční období, tady je pár citátů od Petra Casanovy,“ cituje Moniku web ženy.iprima.cz. „Není v mé moci ovlivnit počasí. Ale když začne pršet, otevřu deštník. Není v mé moci ovlivnit tebe. Ale když mě zraníš, nediv se, že se už před tebou chráním,“ napsala.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...

Ačkoli není jednoduché snášet tvrdé rády osudu, zpěvačka hlavu nevěší. Stále má ve svém životě to nejdůležitější – své syny. „Zklamaná jsem, ale zlomená rozhodně ne. Na to nemám povahu. Já jsem na začátku řekla, že těch problémů bylo víc. Nezlobte se, já mám dvě malé děti a já bych hrozně chtěla, aby se jim tohle všechno vyhnulo,“ doufá Monika Absolonová.



Přečtěte si
st.rec
22. 5. 2022 • 13:14

Zpěvačka hlavu nevěší??? Kdo tohle dokázal vymyslet?Asi je dost dobrá máma a přeju ať jí neubývá sil. PS:redakce (nejen) Plesku potřebuje znova základní školu od III.třídy.

pomahatachranit
21. 5. 2022 • 22:33

Kdyby opravdu chtela deti uchranit od konfliktú, nebude se s Hornou o deti soudit jak divá, maji na ne pravo prece oba, nejenom ona.

veselabublinka
21. 5. 2022 • 16:43

Pokud vím tak Absolonová odtáhla Hornu od rodiny! Čekala, že proutníka změní? Jak je stará tak je pořád neponaučená.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.