Tohle už nikdo nečekal! Nevěsta Absolonová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle už nikdo nečekal! Nevěsta Absolonová

Monika Absolonová
Monika Absolonová (profimedia.cz)

Zpěvačka Monika Absolonová (46) začala šlapat na paty ostříleným moderátorkám. Zkušenost s moderováním pořadu O 10 let mladší ji tak nadchla, že nyní neváhala kývnout na moderování nového pořadu FTV Prima Den jak sen, který bude zachycovat reálné svatby a veškeré emoce s nimi spjaté.

Známe ji především jako zpěvačku a příležitostnou herečku. Monika Absolonová ovšem dokazuje, že je ženou mnoha profesí a nové výzvy jí nejsou cizí. Začátkem října proto začne uvádět svůj v pořadí již druhý pořad, tentokrát však na konkurenční Primě. Ačkoli Nova odvysílala druhou řadu zkrášlovacího pořadu O 10 let mladší, Monika v něm podle informací webu Expres již působit nechtěla.

„Určitě to dělat nebudu. On už to nedělá ten tým, co to dělal se mnou, a já jsem se rozhodla, že už to dělat nechci. Bylo to fajn, ale právě s těmi lidmi, to byli všechno profíci,“ okomentovala zpěvačka své rozhodnutí v magazínu Sedmička.

Monika Absolonová o Haně Zagorové: Nešlo ji nemilovat! A proč nemůže na pohřeb?

Video se připravuje ...

Moničina schopnost vcítit se do druhých na tvůrce dokureality show Den jak sen zapůsobila, a tak si nyní může zpěvačka odškrtnout další zkušenost. Jak si Monika Absolonová povede, budou mít diváci možnost zjistit již 9. října.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.