Absolonová vytočená do nepříčetnosti! Boj o syny graduje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Absolonová vytočená do nepříčetnosti! Boj o syny graduje

Ať je to jak chce, Moniko?
Ať je to jak chce, Moniko? (Instagram, archiv)

Z velké lásky zbyla akorát hořká pachuť a úleva, že kdysi nebyla zpečetěna svatbou. Zpěvačka Monika Absolonová (46) se rozpovídala pro server Super.cz o náročném období, které nastalo po rozpadu vztahu s hokejistou Tomášem Hornou (42). To mělo vliv nejen na bývalý pár, ale i na dva syny, o které rodiče začali soudně bojovat.

Nebyli manželé, a tak se vyhnuli několika komplikacím, kterým by jinak čelili. Obzvlášť by to odskákala zpěvačka, jež by musela řešit milionové dluhy Tomáše Horny, o kterých se sám hokejista dříve rozpovídal pro web Bez frází. „Bylo mi vážně mizerně. Stalo se, že jsem i seděl na střídačce při zápase, a místo abych byl vtažený do hry, problesklo mi hlavou, co mě čeká další dny. Musím donést další splátku. Někde si zase půjčit, abych na ni vůbec měl,“ přiznal mimo jiné.

Absolonová pokřtila knihu o Pilarové: Co po ní zdědila? A čím se trumfovaly?

Video se připravuje ...

Právě této kulce Monika uhnula. Čemu se ale bývalí partneři nevyhnuli, bylo řešení péče o jejich dva syny. V této otázce navíc stál každý na opačné straně barikády. Zatímco Tomáš Horna navrhoval střídavou péči, Monika byla zásadně proti a usilovala o péči výhradní, která jí nakonec byla schválena.

Bude Monika Absolonová zase randit? Myslím, že sama nezůstanu!

Video se připravuje ...

„S tátou se kluci vídají jednou za čtrnáct dní, jsou spolu docela dost dlouho. Ale lehké to nebylo. Bylo to náročné,“ sdělila zpěvačka serveru Super.cz. I dnes se ale zpěvačce otevírá kudla v kapse, když přijde řeč na toto téma. „Střídavá péče není pro děti ideální, možná je ideální pro rodiče, ale každý člověk potřebuje zázemí, jistotu, jeden domov. Ústavní soud doporučil, že střídavá péče je nejlepší forma výchovy, já bych tedy zásadně nesouhlasila,“ dodala rozlícená Monika Absolonová.  



Přečtěte si
stridavka
17. 4. 2023 • 15:52

Doufejme, že tito nepřátelé péče obou rodičů postupně vymřou a další generace už bude mít rozum.

Katy Fričová
15. 4. 2023 • 12:07

Nemohu souhlasit s tím, že děti od otcu chodí všichni špinaví...znám nemálo otců, kteří se starají o děti naprosto vzorově. Na druhou stranu děti s batůžkem, jak se jim říká, nepovažuji za štěstí. Každý člověk potřebuje mít někde kořeny...
Znám dokonce případ, kdy dítě mění města a školu! Tak to je nepochopitelné. Když pominu vše jiné, tak by dítěti mohlo zůstat zatajeno, že existují vyjmenovaná slova po m...školy neučí konkrétní látku ve stejný týden.

AHel
13. 4. 2023 • 13:11

Naprosto souhlasím s paní Monikou a s tím, jak to vysvětlila. Já jsem výhradní péči také vyhrála, ale od kamarádek vím, že to byla hrůza. Děti od otců chodily do školy nepřipravené, bez domácích úkolů ale rozesmáté a nemyté, prostě si dělaly, co chtěly. Obvykle tatínkové zapomínali na odpolední kroužky a potřebnou výbavu na ně (bačkory, trikot, flétnu, svačinu apod) popřípadě jeli na kroužek, který byl jindy a jinde...děti z toho měly nejdříve srandu a zábavu, po delší době začaly strádat...nějaký soud zasahuje do Vašeho života a života dětí a může život docela slušně kazit, to by se stávat nemělo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.