Monika Absolonová si zoufá: Rozvalená ruina bez střechy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Monika Absolonová si zoufá: Rozvalená ruina bez střechy

Monika Absolonová
Monika Absolonová (instagram.com)

Zateplovat, nebo nezateplovat? Takové dilema řeší v tomto horkém období zpěvačka Monika Absolonová (46). Je to další z problémů, který jí působí vysněná chalupa. Monika po nemovitosti na vesnici dlouho toužila a nakonec ji získala díky kolegyni Iloně Csákové (52), která se poptala ve svém okolí. Chalupu se zahradou koupila před třemi lety, ovšem tím teprve začaly ty pravé potíže.

„Původně jsem myslela, že na to vlítneme a bude to raz dva. Rekonstrukce se odkládá do doby, než vyřešíme všechny úřední záležitosti, tzn. žádosti, povolení a tak dále. Když mám teď víc času, zvládnu to sama...“ svěřila se na začátku rekonstrukce Monika. První fází bylo vyklizení nemovitosti, aby se mohlo začít s opravami. „Úřední náležitosti jsou vyřízené a začalo se zjišťovat, co všechno bude muset pryč. Jako první šla střecha a některé zdi,“ popisovala začátky přestavby zpěvačka.

Monika Absolonová: Umělý hlas Gotta? Trochu šílený!

Video se připravuje ...

Ale jak se ukázalo, barák nebyl »v kondici« a téměř celý musel k zemi. „Chtěli jste můj hrad trosky. Tak tady je dokumentace ze začátku července,“ okomentovala snímky ruiny na svých sociálních sítích Absolonová. Vzhledem k tomu, že je na stavbu sama, tak je ráda za pomoc maminky a jejího manžela Zbyňka. „Chci, abychom to tam jednou měli pěkný. Na druhou stranu že jsem na to sama, tak mi do toho nikdo nekecá. Teď jsem řešila, jak to vytápět, jestli zateplovat, nebo nezateplovat a jaký kámen vybrat,“ přiznala zpěvačka. Prý bude letos zvláště drsná zima, takže radíme – rozhodně zateplit!

Sidovský a Absolonová vzpomínali na Gotta! Karel Ivanu podváděl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kalenda
17. 8. 2023 • 22:12

Ted by se jí krásný trenér hodil.

Eva Korotvičková
17. 8. 2023 • 15:43

Na stará kolena si připravila starosti.Pokud nemá muže,který by se toho chopil-a to nemá,tak to bude nad její síly.

AHel
17. 8. 2023 • 08:21

Zásadně od přátel nechtít nic a už vůbec sehnat prima chalupu!!!! Vždy průser. Stejně tak s nimi nepodnikat atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.