Měsíc pohřešovaný herec Pantůček: Zaskočila Absolonová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Měsíc pohřešovaný herec Pantůček: Zaskočila Absolonová!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Facebook)

Už je to víc než měsíc, co policie pátrá, zatím neúspěšně, po známém herci a dabérovi Zbyšku Pantůčkovi (56), který se neozývá rodině ani blízkým. Je jasné, že chybí i na divadle, třeba v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla, kde účinkoval v představení Něco shnilého. Vedení scény za něj muselo sehnat záskok, a překvapivě se jím stala Monika Absolonová (47)!

„Zažila jsem naprosto nevídanou věc. Zaskakovala jsem bez zkoušení, zkouška byla pouze choreografická, bez znalosti textu a jakýchkoliv souvislostí v mužské roli bratra Jeremiáše v muzikálu Něco shnilého,“ prozradila deníku Aha! Monika. Přímo o Pantůčkovi nemluvila, ale šlo prokazatelně o jeho roli. „V uchu jsem měla sluchátko, do kterého mi Lumír Olšovský říkal text i to, co mám dělat,“ dodala.

Myslí na něj

Nikdo o něm nechce otevřeně mluvit, ale všichni se bojí nejhoršího. Před svým zmizením měl mít Pantůček podle informací deníku Aha! finanční potíže. Ty se rozjely během covidové pandemie, když – stejně jako mnoho jeho kolegů – přišel o spoustu kšeftů. Právě od té doby už také do Plzně na představení Něco shnilého nejezdil. „Moc děkuju Lumírovi za odvahu a úplně ujetou příležitost. A také všem talentovaným, šikovným kolegům a ostatním, co se na představení podíleli,“ doplnila Absolonová.

Monika Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Baví mě naše komunikace

Video se připravuje ...

Ještě tři

Prozradila také, že muzikál Něco shnilého už bude mít jen tři reprízy. „Pokud máte rádi komedie a jste znalci muzikálu, zajeďte do Plzně,“ pozvala diváky Absolonová. To, jestli se objeví i v posledních reprízách 3. 11., 5. 12. a 17. 12., není zatím jasné. Ještě stále je naděje, že se Zbyšek Pantůček ozve a své zmizení, především rodině, vysvětlí...

Synův alarm

Kriminalisty zalarmoval v závěru srpna Pantůčkův syn. „Pohřešovaný svému synovi sdělil, že bude cestovat. Od té doby se však už rodině neozval,“ oznámila mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. „Má nedostupný mobilní telefon a do místa bydliště se doposud nevrátil,“ upřesnila. „Pohřešovaný měří 175 až 185 centimetrů, má šedé vlasy a modré oči. Trvalé bydliště má v Kolíně a přechodné v Mukařově, kde se ale už několik dní neobjevil,“ píše policie na svém webu.

Monika Absolonová: Čím ji dojala Zlata Adamovská?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.