Absolonová na zhroucení: Není to pro mě příjemná situace | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Absolonová na zhroucení: Není to pro mě příjemná situace

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Facebook)

Vánoce miluje, přesto budou ty letošní zahaleny do smutku. Zpěvačka Monika Absolonová (47) si posteskla, že letos zamíří oba synové k tátovi, Tomáši Hornovi. 

„Letos je to tak, že má kluky na Vánoce táta. Pro mě to není příjemná situace, protože já Vánoce miluju,“ potvrdila Absolonová v Showtime.

Monika Absolonová: Na slavíka si musela počkat 22 let!

Video se připravuje ...

„Musím říct, že je mi líto, že doma nebudou, i proto, že Tomášovi se u nás na Vánoce líbilo, a dokonce poslední dva roky u nás byla i jeho dcera. Tak mě mrzí, že neumožní svým dětem být tam, kde je to asi fajn. Chtěla jsem se domluvit, nejde to,“ hlesla smutně. 

Absolonová kývla na Hornovy podmínky z vlastní dobré vůle, i přestože se jí netýká zákonná povinnost, jako je tomu například u střídavé péče. „Mám výhradní péči. S tátou se kluci vídají jednou za čtrnáct dní, jsou spolu docela dost dlouho,“ potvrdila. 

Monika Absolonová: Příjezd na StarDance ve velkém stylu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
AHel
4. 12. 2023 • 17:06

Má v hlavě piliny. Pokud má výhradní péči, tak se nediskutuje. Pokud to ale udělala a nebude mít kluky u sebe, tak ať drží pusu. Myslím, že kluci měli být na Vánoce u maminky a táta měl přijít na dvě hodiny. A´t se hroutí z vlastní blbosti a nekváká to do novin.

fany22
4. 12. 2023 • 14:31

…Poslední dva roky u Absolonové byla i Hornova dcera… Takže dva roky za sebou nebyla dcerka u své mámy. To bylo ovšem OK. Nebo snad dávala paní Hornová rozhovory o tom, jak je to pro ni těžké?
Zrovna od Moniky bych takové bolestínské projevy nečekala. Děti všech rozvedených rodičů jsou na tom stejně. Střídají po roce. Nebo jsou jeden den u mámy, druhý u táty.
Tedy - až na ty děti, na které třeba jeden rodič, většinou otec, úplně zapomněl. I takové případy se dějí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.