Krutý střet Absolonové s realitou: Velký boj s něčím, co jsem nečekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krutý střet Absolonové s realitou: Velký boj s něčím, co jsem nečekala

Monika Absolonová
Monika Absolonová (profimedia.cz)

Zpěvačka Monika Absolonová (46) se mimo pódium věnuje především svým dvěma synům Tadeášovi (8) a Matoušovi (5). Myslí už i do budoucna a rozhodla se postavit nejen dům, ale i útulnou chalupu.

Jenže ne vždy jde všechno podle plánu. „Jsem teď ve fázi, kdy ta chalupa měla střechu, vypadala obyvatelně, normálně se tam dalo jet, tak teď se tam nedá jet vůbec. Zůstaly jen obvodové zdi a není tam nic jiného. Hrozně se těším, až to jednou bude,“ svěřila se zpěvačka v rozhovoru pro iGlanc.cz.

Sidovský a Absolonová vzpomínali na Gotta! Karel Ivanu podváděl!

Video se připravuje ...

„Dala jsem se na velký boj s něčím, co jsem nečekala. Je to velká investice, protože stavím nový dům. Ale já jsem si vymyslela tak, abych tam jednou mohla být na důchod a kluci za mnou jezdit se svými rodinami,“ prozradila Absolonová, pro kterou jsou její dva synové vším.

V roce 2022 se dozvěděla, že se její přítel a otec jejích dětí Tomáš Horna (42) topí v dluzích a ona tak žila dlouhých 7 let ve lži. Po rozchodu s ním docházela nějaký čas k psychiatrovi, aby to dokázala vstřebat. Teď už se naštěstí zdá, že je vše v pořádku.

Monika Absolonová: Umělý hlas Gotta? Trochu šílený!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radka Kosová
28. 7. 2023 • 11:35

Já si myslím že byl problém v tom , že ji celý ty roky lhal nemyslíte?Dozvědět se po 7 letech že má partner dluhy a neřekl mi to tak bych to asi řešila podobně.Taky nesnáším když mi někdo lže .....

delphina
27. 7. 2023 • 12:07

Potřebovala dárce spemií,nic víc.

Romana Stehlíková
26. 7. 2023 • 21:01

No pocem, to si dělá blázny, že výkope tátu společných dětí -mimochodem a nebýt jeho, tak se jich nedočkala!!!! Jako vězně? Kvůli dluhům -chudinecka a jinak je zdravá , ANO!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.