Absolonová si uřízla ostudu jako hrom: ZÁKAZ TANCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová si uřízla ostudu jako hrom: ZÁKAZ TANCE!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Alexandr Malachovský)

Před téměř třinácti lety se ve StarDance protančila skoro až do finále. Zpěvačka Monika Absolonová (46) sice nakonec skončila třetí, veřejnosti nicméně dokázala, že je pohybově nadaná. To si patrně nemyslí její bratr…

Na plesech sice nechybí, střevíčky ale nikdy neprotančí. Monika Absolonová se jich účastní pouze jako hudební doprovod. „Já na plesy nechodím tančit, já tam chodím jenom zpívat, a kdybych tam měla tančit, tak se asi oběsím,“  sdělila zpěvačka bez ostychu serveru Super.cz.

Absolonová pokřtila knihu o Pilarové: Co po ní zdědila? A čím se trumfovaly?

Video se připravuje ...

Ne vždy se ale Absolonová taneční zábavě vyhýbala. Velkým vystřízlivěním pro ni byl až zážitek s bratrem, jenž byl jeden večer jejím tanečním partnerem. „Brácha se za mě strašně styděl, protože místo toho, aby mě vedl on, tak jsem ho vedla já. Jsem tam s ním švihala a byla to hrozná ostuda,“ přiznala Monika Absolonová, která se raději rozhodla po vzoru »ševce držet svého kopyta«.

Bude Monika Absolonová zase randit? Myslím, že sama nezůstanu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.