NEKONČÍCÍ MEJDAN! Lucerna denně praskala ve švech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

NEKONČÍCÍ MEJDAN! Lucerna denně praskala ve švech

Vzpomínkový koncert na zesnulou Hanu Zagorovou byl velmi dojemný.
Vzpomínkový koncert na zesnulou Hanu Zagorovou byl velmi dojemný.  (CNC: Marek Pátek)

Světýlka, stromečky, vánoční výzdoba, barevné šaty i kostýmy. V posledním předvánočním týdnu se rozpoutala nekončící lavina svátečních koncertů. Zpívalo se, muzicírovalo, recitovalo i vzpomínalo, třeba na Haničku Zagorovou.

NEDĚLE
Tančící Vondráčková

Zatančila si sambu, a nebyla sama! Helena Vondráčková (76) přivedla do varu publikum v Lucerně hned několikrát. Zastepovala s mistrem světa Tomášem Slavíčkem a při sambě ji doprovodila exotická skupina Latino Art. Peří, třpytky, sotva zakryté tělo, a diváci jásali! „Publikum bylo rozjařené, jako by to nebyl vánoční koncert, ale bouřící diskotéka končící neutuchajícím potleskem vestoje,“ pochvalovala si po skončení zpěvačka.

Fiala o kritice i roce 2024. Vémola prohrál boj o tygřici. A Absolonová bez synů na Vánoce

Video se připravuje ...

PONDĚLÍ
Dojatá Absolonová

V Lucerně zazpívala už popáté. Sama, bez hostů, byl to jen její večer. Pokaždé se dojme, má slzy v očích, letos to ale bylo ještě víc. Nejenže Monika Absolonová (47) zavzpomínala na své zesnulé kolegy Karla Gotta (†80) a Hanu Zagorovou (†75), ale chyběli jí tam i její synové Tadeáš (8) a Matouš (5). Oba jsou s tátou, hokejistou Tomášem Hornou (43), a stráví s ním i Vánoce. Zpěvačka tak bude poprvé na svátky sama bez dětí.

PONDĚLÍ
Janda s podprsenkou

Celý rok Olympiku se nesl ve znamení oslav šedesáti let na scéně, v pondělí vše vyvrcholilo v O2 areně. „Jsem opravdu šťastný, ke konci stál celý sál a to je krásný pocit,“ rozplýval se lídr Petr Janda. „Nejvíc mě překvapila podprsenka, kterou si jedna holka svlíkla a hodila na pódium. To se mi líbilo! Vyzýval jsem další, ale už se k tomu nikdo neměl,“ smál se rocker.

Moderátorka Borhyová: Dojemná vzpomínka na Zagorovou (†75) s Margitou!

Video se připravuje ...

ÚTERÝ
Pocta Haně Zagorové

Další dojemný koncert, vzpomínalo se totiž na Haničku Zagorovou (†75), která každý rok dodržovala vánoční tradici – mít svůj večer v Lucerně. Haniččiny písničky zazpívala řada osobností showbyznysu – mezi nimi i Jitka Čvančarová, Marta Jandová či Monika Absolonová. V programu ale chyběl člověk Haniččce nejbližší, Štefan Margita, který seděl mezi diváky. „Nechtěl vystoupit proto, že měl pocit, že je to Hanky večer,“ prohlásila Monika a vyzvala ho, aby přišel zazpívat. Dojatý Štefan nakonec bez přípravy vyšvihl píseň Neodcházej, má lásko, noc je věčná a poslal vzdušný polibek Haničce do nebe.

STŘEDA AŽ PÁTEK
Elegán Dyk

Stříbrný slavík Vojtěch Dyk (38) Lucerny vyprodal hned tři, od středy do pátku okouzloval v zářivě žlutém saku fanynky jak svými písněmi, operními áriemi, tak milostnou poezií, kterou píše své ženě Tatianě Dykové (45). Ta byla také hlavním hostem, stejně jako chlapecký sbor Pueri Gaudentes, ve kterém Dyk začínal. A koledy na závěr nesměly chybět!



Přečtěte si
Jiří Hradec
24. 12. 2023 • 14:17

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA?
Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.