Matka roku Absolonová! Proč už malým synům koupila byty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka roku Absolonová! Proč už malým synům koupila byty

Monika Absolonová se svými syny.
Monika Absolonová se svými syny. (TV Nova)

Konečně prožívá šťastné období! Monika Absolonová (45) rok po dramatickém rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou (41) dělá vše pro budoucnost jejich dvou synů – šestiletého Tadeáše a tříletého Matouše. Už teď jim pořídila nemovitosti, každému jeden byt!

Už rok je zpěvačka sama a jedinými muži, které zahrnuje láskou, jsou právě Táďa a Máťa, jak jim láskyplně říká. I kvůli nim vzala roli císařovny Elišky v muzikálu Noc na Karlštejně, který se bude hrát na letní scéně na Občanské plovárně. „Chci, aby mě kluci konečně viděli jako princeznu. Budu mít krásné šaty, paruku s dlouhými vlasy, takhle mě nikdy neviděli,“ svěřila se deníku Aha! zpěvačka, která se rozhodla syny materiálně zabezpečit.

„Oba jsem zajistila tak, aby až dospějí, mohli odejít do svého. Poučila jsem se z chyb a konečně žiju!“ prohlásila bronzová finalistka letošní Tváře po koupi dvou bytů. „Tenhle rok je nejkrásnější v mém životě, vše se mi daří a mám se opravdu báječně,“ pochvalovala si Monika, která po rozchodu zhubla 20 kilo. Partner jí nechybí. „Nikoho nemám, nehledám, a když mám čas, tak si zajdu s kamarády na pivo,“ dodala zpěvačka se smíchem.

Monika Absolonová - Noc na Karlštejně

Video se připravuje ...

Ale chalupa jí padá na hlavu...

Jediné, co Moniku trápí, je chátrající chalupa. „Její rekonstrukce je v nedohlednu – než vyřešíme všechny úřední záležitosti, žádosti, povolení a tak dále. Do té doby se s tím nedá nic dělat. Kamarádi jí říkají perníková chaloupka. Tu odpadne okno, tu taška... Snad získám všechna povolení dřív, než spadne docela. Mám představu, jak krásně bych ji zrekonstruovala, ale teď to nejde,“ posteskla si Absolonová.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
13. 5. 2022 • 16:01

... a pro sebe by si už měla zažádat o místo v důchodáku !

Uživatel_5578515
13. 5. 2022 • 12:34

To je zajímavý, většina umělců měla kvůli covidu finanční ztráty nevydělávali a najednou třeba tahle osoba už koupí malým byty! Že se trochu nestydí, jeden odjede na Tenerife, druhý koupí byt na Floridě, Belohorcka neví kam se vrtnout a takových je ,, že se nestydějí se takhle předvádět

defakto
13. 5. 2022 • 06:58

... už byl nejvyšší čas !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.