Absolonová po rozchodu už zase září a sama není | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Absolonová po rozchodu už zase září a sama není

Monika Absolonová ve Varech
Monika Absolonová ve Varech (Marek Pátek)

Pětačtyřicetiletá Monika Absolonová si po rozchodu s otcem svých dětí sáhla na dno. Dnes už je ale to nejhorší za ní a sympatická zpěvačka opět rozdává úsměvy na všechny strany. Je už připravena vkročit do nového vztahu?

„Na tohle neumím odpovědět. Nejdřív jsem byla nešťastná, řešila jsem úplně jiné věci, pak jsem musela celou situaci, která nastala, pochopit, přijmout ji a nějak se s ní popasovat a nejvíc jsem řešila hlavně to, aby kluci byli v pohodě. To pro mě bylo od začátku nejdůležitější. Do toho najednou začala práce, Tvář, takže jsem nad nějakým novým vztahem vůbec neměla čas přemýšlet," přiznala časopisu Story.

Monika Absolonová: Pláč pro Gotta! Proč to na poctě nezvládla?

Video se připravuje ...

„Mám kolem sebe spoustu kamarádů a kamarádek. A tím nemyslím teď, mám je kolem sebe třeba dvacet třicet let. Tím, že mě životem pořád doprovázejí, mám vždycky komu zavolat. Nikdy nejsem sama, když nechci. A když jsou kluci s tatínkem, nikdy neřeším, co budu dělat. Buď mám práci, nebo jsem někde s někým," svěřila se Monika Absolonová zmíněnému magazínu podle Deníku.cz.

Monika Absolonová na festivalu Blesk Tlapky: Podepsala petici proti množírnám!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
AHel
6. 10. 2022 • 19:12

Má nějakou větší pusu, tedy i úsměv... né že by mi to vadilo. Mám dojem, že to není Hanychová, aby hledala chlapa za každou cenu. Nevěřím, že hledá chlapa, má děti a ty jí zaberou hodně času, má se také co ohánět. Jen málo který chlap by chtěl být až na třetím místě. Ona děti neošidí. tak nechte těch keců o novém vztahu, je to vůči této milé ženě neuctivé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.