Jaké by to bylo, kdyby se to stalo? Háma sní o Písařovicové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaké by to bylo, kdyby se TO stalo? Háma sní o Písařovicové

Aleš Háma hodně cestuje
Aleš Háma hodně cestuje (Instagram)

Sexuální fantazie Aleše Hámy (49) neznají mezí? Nejdřív si tuto otázku pokládal u kolegyně a kamarádky Moniky Absolonové (45), ale poté, co odmítla, rychle našel náhradu - Danielu Písařovicovou (43). 

Ačkoli by se mohlo zdát, že se tu zadělává na pořádný sexuální skandál hned mezi čtyřmi známými osobnostmi - Monikou Absolonovou, Ondřejem Brzobohatým(38), Danielou Písařovicovou a Alešem Hámou, jde ve skutečnosti jen o nevinný song. 

Striptér v Inkognito rozdivočí Bezděkovou a Písařovicovou!

Video se připravuje ...

Málo se totiž ví, že Háma se věnuje také hudbě a že během covidu napsal hned několik písní, mimo jiné duet pro sebe a Moniku s názvem Jaké by to bylo, kdyby se to stalo. Ač si chtěla Monika s Alešem zazpívat sebevíc, nakonec ji text písně minimálně vyděsil a píseň se sexuálním podkresem se rozhodla přenechat někomu jinému. „V žádném případě! Zbláznil ses? To já s tebou zpívat nebudu,“ vyčinila Hámovi Absolonová podle magazínu Sedmička. 

Alešovi tak nezbývalo nic jiného, než najít adekvátní náhradu. „Psal jsem i Markovi Ebenovi, ať mi někoho doporučí. Nakonec nám to krásně nazpívala Daniela Písařovicová,“ sdělil Háma. Inu, současná partnerka hudebního skladatele se nezdá, ale prý má pěveckého talentu na rozdávání. 

Půvabná Daniela Písařovicová prolomila tabu: Řeknu vám proč nemám chlapa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.