Rozzářená Absolonová: Nový chlap v životě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozzářená Absolonová: Nový chlap v životě?

Monika Absolonová vypadá skvěle. Může za to nová známost?
Monika Absolonová vypadá skvěle. Může za to nová známost? (Profimedia)

Zpěvačka Monika Absolonová (45) má plné ruce práce. Navíc je teď v přípravách na nový projekt televize Prima, kde se má představit jako moderátorka. I přes všechny náročné aktivity a hektické pracovní tempo ale vypadá skvěle. Nemůže za to náhodou nová známost? 

I přes dramatické vyvrcholení tahanic o děti, které má s bývalým partnerem Tomášem Hornou (41), neztrácí Monika dobrou náladu. Nešlo si nevšimnout, že jí to v poslední době opravdu sekne. A tak okolí začalo zajímat, jestli po jejím boku není náhodou nějaký nový "chlap"...  „Není. Že zářím? To je vtipné. Dneska je úplněk a já vstala ve 4:40. Než se kluci vzbudili, tak jsem dělala řízky a bramborovou kaši a v sedm jsem už měla všechno připravené. Pak jsem je vypravila do školky, jela do divadla, domů, převážela Tádu na fotbal a zase zpátky na natáčení,“ řekla se smíchem v pořadu Showtime. 

Monika Absolonová: Strašidla nejsou jen v pohádkách, pár jsem jich už potkala

Video se připravuje ...

Za svůj vzhled prý vděčí šikovnému týmu, který se o ni dobře stará. „Bohužel nemám čas na to, abych chodila cvičit. Zbytek času, který se snažím neukrajovat, jsem se svými syny, ale je to legrace. Například během tohoto natáčení jsem ještě před chvílí byla s Tádou na fotbale,“ podělila se o svoje hektické tempo Absolonová, která se kromě účinkování v novém pořadu těší i na léto. „Budeme jezdit na chalupu, která je před rekonstrukcí. Poté nás čeká Kréta, kam pojedeme k moři. Následně budeme jezdit různě po Česku. Kluci budou také někdy s tatínkem, takže se to různě zkombinuje. Doufám, že si to užijeme a vyjde nám hezké počasí,“ uzavřela.

Monika Absolonová rok po rozchodu s hokejistou: Syny zajistila majetkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.