Monika Absolonová ve Tváři: Museli mi vycpávat boky i prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Monika Absolonová ve Tváři: Museli mi vycpávat boky i prsa!

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Marek Pátek a archiv Městská divadla pražská )

Ačkoliv je na jejích koncertech a představeních pravidelně vyprodáno, Monika Absolonová (45) v show Tvoje tvář má známý hlas bojovala s pořádnou trémou. Zvlášť když na sobě měla všechno umělé...

V deváté řadě pořadu se představilo včera osm nových soutěžících. Absolonová se v prvním dílu převtělila do zpěvačky Adele (33). „Protože jsem zhubla, během proměny mi museli vycpávat prsa a boky, tak mě to pobavilo,“ svěřila se zpěvačka, která po loňském rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou (40) vážila o 18 kilogramů méně. Na její váze zapracovaly nervy a omezení jídla. Vycpávky ale nebylo to jediné, co na Monice nebylo její.

„Z čeho jsem však byla hodně nesvá, tak to jsou dlouhé nehty. Vůbec nechápu, jak se ženy s nimi dokážou postarat o domácnost nebo o děti,“ dodala zpěvačka, která je dvojnásobnou maminkou. „Já bych s nimi nedokázala umýt ani nádobí. Celou dobu jsem měla ruce v pozoru,“ dodala Absolonová, která bojovala s trémou. „Mám ji celoživotně a v Tváři ji máme všichni,“ řekla Monika, „Co mi dalo zabrat, bylo naučit se anglický text,“ přiznala Absolonová, která americkou hvězdu zvládla fantasticky, ale na vítězství to nestačilo.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

Vítěz prvního kola Václav Kopta: Za prvenství děkuji

Tydýtovi Nejvíce to jednoznačně rozjel Václav Kopta (56) jako Brian Johnson z AC/DC. Zvlášť když si na pomoc přizval kamaráda Lukáše »Tydýta« Pavláska (43) alias kytaristu Anguse Younga. „Lukáš je jednak můj kamarád a potřebovali jsme někoho, kdo umí báječně vypnout svůj pohled, a ten kytarista má zvláštně přiblblý výraz a na tom Lukáš dost zapracoval,“ popisoval Aha! se smíchem Kopta. „Bez Lukáše by se vítězství nekonalo,“ děkuje svému kamarádovi. Herec si účinkování v show nemůže vynachválit a je ve svém živlu. „Mě to prostě baví, baví mě dělat šaškárny už od školy. Koho by napadlo, že mi v 56 letech narostou prsa,“ řekl Kopta a prozradil, že se v dalších kolech promění ve zpěvačku.

V koho se promění příště?

Monika Absolonová (45), zpěvačka -–Miro Žbirka

Iva Kubelková (44), moderátorka – Lucie Bílá

Denisa Nesvačilová (30), herečka – František Ringo Čech

Nikita Machytková (17), finalistka SuperStar – Monika Bagárová

Václav Kopta – Jiří Šlitr

Saša Rasilov (49), herec – Kapitán Demo

Martin Carev (23), youtuber – Hana Zagorová

Denis Šafařík (27), herec – Pavel Horňák

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.