Velké trápení Absolonové: Myslela jsem si, že umřu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velké trápení Absolonové: Myslela jsem si, že umřu

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!
Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy! (profimedia.cz, archiv Blesku)

Zpěvačka Monika Absolonová (45) poprvé otevřeně promluvila o rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou (41). Drsná rána od toho, komu nejvíce věřila, ji poslala až na samotné dno a přiznala, že musela vyhledat odbornou pomoc.

Monika a Tomáš se rozešli před několika měsíci. Zpěvačka totiž zjistila, že má její milý milionové dluhy, o kterých jí během sedmi let vztahu zapomněl říct. Padla dokonce i slova o nevěře. Pro deníku Blesk zpěvačka popsala, jak se bezprostředně po rozchodu cítila. „Na začátku rozchodu to byla až fyzická bolest. První měsíc jsem myslela, že umřu, ale i další asi tři až čtyři měsíce byla ta bolest opravdu intenzivní. Byla jsem i na konzultacích za psychiatričkou," svěřila se Absolonová.

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

Nicméně popel na hlavu sypala i sama sobě, jelikož podle svých slov přehlížela v jejich vztahu varovné signály. „Sedm let jsem žila v něčem, o čem jsem vůbec neměla tušení. Po těch letech už vím, že mě měly varovat některé indicie. Myslím, že nejsem hloupá, ale že jsem naivní," pronesla zpěvačka. Teď už je na tom lépe, z nejhoršího je venku a radost jí dělají především synové Tadeáš (6) a Matouš (3). 

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.