Jak si vedou na neposedné váze celebrity? Nekyneme, hubneme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jak si vedou na neposedné váze celebrity? Nekyneme, hubneme!

Monika Absolonová vypadá báječně, zhubla 11 kilogramů.
Monika Absolonová vypadá báječně, zhubla 11 kilogramů. (Instagram)

Zdá se, že kdo neřeší linii, jako by nebyl. Obzvláště celebrity, které jsou pod drobnohledem nesmlouvavých fanoušků, se musejí udržovat ve formě. Chtějí vypadat, to je pochopitelné. Kila navíc jsou nejen estetickým pokleskem, ale komplikují nám život i po zdravotní stránce a běžné kondici. Proto se v loňském roce řada slavných pustila do hubnutí. Inspirujete se?

Martin Zounar (54): S lékařským dozorem za zády

Hned v lednu 2021 se pustil do hubnutí oblíbený herec Martin Zounar. Dostal se do bodu, kdy už nad svou obezitou přestal zavírat oči a svěřil se do rukou lékaře. „Nechápu, že jsem to neudělal dřív. Upřímně říkám, že mě tahle cesta baví,“ zmínil herec, kterého proslavila role Boba Švarce z Ordinace v růžové zahradě 2. A jakou hubnoucí strategii s odborníkem nastolili? „Nedržím žádnou přísnou dietu, ale jím. Absolutně vše a pořád. Nemám stres, nemám potřebu žádných odměňovacích dnů, cítím se dobře, začalo se mi také lépe spát,“ pochvaluje si Zounar, který má dole už 15 kg a o dvě čísla menší konfekční velikost.

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

Monika Absolonová (45): Nervy a dietní koktejly

Po porodu svých dvou kluků Tadeáše (6) a Matouše (3) se zpěvačka Monika Absolonová dlouho nemohla dostat na svou předtěhotenskou váhu. A to i přesto, že zkoušela lecjakou dietu. Zlom nastal loni v květnu, kdy přesně na prvního máje oznámila rozchod s partnerem a otcem svých chlapečků Tomášem Hornou. Od té doby zhubla o neuvěřitelné čtyři konfekční velikosti a má postavu jako děvčátko. „Shodila jedenáct kilo a je to znát. Má i lepší náladu a neutápí se ve smutku, získala i takový správný životní nadhled,“ prozradila blízká kamarádka.

Xindl X (42): Hodně chůze a žádný alkohol

Obrovskou fyzickou transformací si prošel také muzikant Ondřej Ládek alias Xindl X. Šel na to z gruntu a jako první ze svého života zcela odstranil alkohol. Skladbu potravin víceméně neměnil, jen upravil množství a přidal pohyb, a to velmi významně: „Slavím sto padesát dnů bez alkoholu! Za tu dobu mám v nohách 1350 km a 20 kg dole,“ chlubil se už v polovině roku Ládek, který kromě chůze také zařadil plážový volejbal (teď má dole aktuálně 23 kilo!).

Upřímná Monika Absolonová pět měsíců po rozchodu: Řeknu vám, jak to mám teď s chlapy!

Video se připravuje ...

Elis Mráz (27:) Dieta podle krve

Dvacet kilo za necelého půl roku se podařilo zhubnout zpěvačce Elišce Mrázové alias Elis Mráz. Mladá zpěvačka měří pouhých 160 cm a tak usoudila, že váha 90 kg je přeci jen příliš a pustila se do hubnutí. Jako první se rozhodla vyřešit nešťastně poskládaný jídelníček. „Dala jsem na rady svého okolí a nechala si sestavit stravovací plán podle rozboru vlastní krve. Je to životní styl, žádná dieta,“ pochvaluje si zpěvačka zvolenou metodu.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (23. 1. 2022)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.