Tohle vás posadí na zadek! Zounar předvedl o dost lepší tělo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle vás posadí na zadek! Zounar předvedl o dost lepší tělo

Martin Zounar neskutečně zhubl!
Martin Zounar neskutečně zhubl!  (instagram.com)

Před několika měsíci přiznal, že se rozhodl vyhledat specialistu, aby konečně zabojoval s nadváhou. Tak jako řada jiných Čechů, i on se s ní několik let neúspěšně potýkal. A jak je vidět, úsilí přineslo ovoce!

Nejenže začal dodržovat doporučený jídelníček! Svoje síly spojil také s fitness trenérem, který stojí i za proměnou herečky Ivy Pazderkové (41) a zpěváka Václava Noida Bárty (40). Díky tomu dosáhl naprosto jiné vizuální podoby, jak informuje web Expres.cz.

„Zdravím vás! Prázdniny jsou v plném proudu a trochu se chci pochlubit. Makám a je mi dobře už sedmý měsíc. I vy vydržte, jde to,“ napsal na Instagram Martin Zounar a i jeho herečtí kolegové valily oči. „Teda! Vypadáš skvěle!“ okomentovala jeho novou fotku Alice Bendová. „Jsi borec!“ pochválila ho Zuzana Belohorcová.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...

Vzpruha i pro duši

Jak Zounar přiznal, nové a pevné tělo výrazně pomohlo i jeho psychice. „Vedle kvalitnějšího spánku, fyzičky a nějakých těch svalů mám pro vás další poznatek z mé cesty, který podle mě rovněž stojí za to. Když se zpevní tělo, zpevní se i mysl. Jak bych vám to popsal. Já už byl kvůli své obezitě takový celý ‚rozhnilý‘, nic mě nebavilo, nic se mi nechtělo dělat,“ napsal na Instagram herec, který se pochlubil tím, že už zhubl skoro deset kilogramů.

„Uběhlo pár týdnů, kdy řeším svou obezitu s lékařem, a má letargie je pryč a já zažívám šťastné pocity, jako když byla sezona, normálně se hrálo, něco se dělo. Jsem takový ‚našťavený‘. A to mě sakra baví,“ sdílel radost ze svého pokroku.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
25. 7. 2021 • 20:26

Ano je vidět, že zhubnul,,,také je to vidět i obličeji. Když člověk shodí 15 kilo po padesátce tak fajn pro tělo, ale podepíše se to ve tváři....ale zdravíčko je přednější

ceskarebelka
25. 7. 2021 • 08:55

Mě přijde trapný nechat se takto ukazovat. Trochu soudnosti a studu by neuškodilo. Hraje nic moc tak se musí zviditelnit takto za každou cenu?

Uživatel_5457057
24. 7. 2021 • 20:13

mbmb ... že jsi blbej, to je vidět na každém tvém příspěvku, ale že jsi slepý, to je teda novina

zlobit
24. 7. 2021 • 19:46

Na zadek jsem si sedla, když jsem viděla jak je tlustý.

mbmb
24. 7. 2021 • 16:40

To co zhubnul je poznat jako když vytrhnete 1 list z telefonního seznamu.Neumi hrát skřet

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.