Borhyová: KOLAPS a pohotovost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Borhyová: KOLAPS a pohotovost!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto Aha! – Jan Tůma, Karel Kopáč, Facebook.com, Instagram.com, ara)

Role v Ordinaci se pořádně bála. Moderátorka Lucie Borhyová (42) totiž dostala tolik textu, že nevěděla, jestli se ho zvládne naučit. Před natáčením navíc skončila na pohotovosti! Náhradní manželku Martinu Zounarovi (53) alias Bobu Švarcovi nakonec odehrála, i když se zpožděním.

Dvacet let je jednou z tváří zpravodajství na Nově, poslední dobou si ale odskakuje i do ateliérů kamenické nemocnice. „Opět hraju sebe, jako tomu bylo zatím ve všech předešlých filmech. Už bych si přála hrát i někoho jiného, ale opět jsem to já,“ prozradila o své roli Lucie. Coby pacientka skončila v posteli s Robertem Jaškówem (50), který ji na uvítanou nečekaně políbil.

Zákaz improvizace

„Když jsem dostala scénář, trochu jsem se lekla. Měla jsem obavu, že se texty nezvládnu naučit. Když moderuju, jsem zvyklá improvizovat, což v případě dramatické role nejde. Tak jsem si sedla a učila se slovo od slova. Naštěstí mi bylo dovoleno si texty trochu uzpůsobit podle svého,“ prozrazuje Lucie, které se před natáčením udělalo tak špatně, že kvůli ní museli posunout jeden natáčení den. „Pár dnů předtím mě skolila nepříjemná chřipka, se kterou jsem párkrát musela i na pohotovost. Točila jsem pak hned po nemoci, cítila jsem se sklesle, ale kamera a všichni lidé mi okamžitě vlili krev do žil,“ dodala blondýna. Další díl sledujte 17. září na Nově od 20.20 hod.

Lucie Borhyová utekla z hořící Novy na koncert. V upnutém roláku předvedla žhavé výstřely!

Video se připravuje ...

Výměna v Ordinaci

Do Ordinace Lucie vstoupí jako náhradní manželka Martina Zounara alias Boba Švarce potom, co se přihlásil do reality show Rodinná výměna. Kvůli sázce s bratrem, kterého hraje Pavel Nečas (54). K velkému překvapení jeho i ostatních členů rodiny přichází na místo Heluš (Martina Randová) populární moderátorka. Jako partner Lucie se objeví známý český zpěvák.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
12. 9. 2020 • 11:39

Blbka Borhyová,
u čtečky zpráv v TV Nova může akorát zaimprovizovat, když se zamyslí a ujedou jí řádky, ale to ji podrží parťák, v Růžovce ji podrží stokrát opakovaná klapka!
Kdyby aspoň na chvíli byla ta Lucie normální.Jenže není ! Fakt si myslí, že když kráčí , otáčí Zeměkoulí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.