Zoufalý Martin Zounar: MUSÍ SE RYCHLE OŽENIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zoufalý Martin Zounar: MUSÍ SE RYCHLE OŽENIT!

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan,TV Nova, ara)

Myslel, že pokleknout před partnerkou bude to nejtěžší. Jenže dva dny před tím, než Martin Zounar (53) rozeslal svatební oznámení, vláda vyhlásila nouzový stav a bylo po veselce. Se snoubenkou, psycholožkou Kateřinou (39) pořád marně doufají, že se stihnou do 3 měsíců vzít, aby splnili tradici do roka a do dne od zásnub.

Po roční známosti navlékl přítelkyni na prst zásnubní šperk s diamantem a myslel si, že stavební pohádku dotáhne do konce za pár měsíců. Jenže zatímco Zounar plánoval na červen svůj den D, v Česku přibývalo pacientů s covidem. „Už jsme měli všechno naplánované. Šaty už se měly zkoušet, Miloš Pokorný že bude, diskotéka, prostě všechno. Dva dny před tím, než jsme odeslali pozvánky, tak to pískli,“ popisuje hvězda Ordinace vyhlášení nouzového stavu loni v dubnu.

Gumové rukavice

„Zjistili jsme, že bychom tam mohli mít dva psi, dcery, svědkové už by se tam nevešli a oddávající by měl gumové rukavice a já bych měl pocit, že jsem spíš na vyšetření prostaty. Nejdřív jsme to chtěli udělat takhle, pak jsme řekli ne! Vždyť je to poprvé a já už se pak rozvádět nebudu, když mě kopne do p*dele, tak ok, ale nebudu se rozvádět,“ vtipkoval v pořadu Face to Face. Pro dvojici je svatba obzvlášť důležitá, protože ani jeden z nich ji zatím nezažil, ačkoliv mají potomky.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...

Nejisté plány

„Takže jsem řekl, pojďme si to užít,“ vysvětlil Zounar. Jenže svatební plány berou znovu pomalu za své. Po roce je totiž všechno v podobných kolejích, ne-li horších. „Je březen a je to to samý, co bylo před rokem! Rádi bychom do roka a do dne, ale to je za tři měsíce, nevíme. Člověk už je opatrný. Ale jsme spolu a budeme spolu,“ doufá Martin, který blondýnku sbalil při venčení svojí dogy Limpy.

Boj s kily

Vždycky sportoval, pak ale nastalo období, kdy se uklidňoval jídlem a nezřízeně jedl. „Mám problém, který se jmenuje obezita. Nesmírně mě to trápí,“ nalil si čistého vína herec. Místo 98 kilo má po roce nečinnosti 119! Zhubnout by chtěl už kvůli genům – táta Miroslav Zounar (†65) známý jako předseda JZD z trilogie Slunce, seno... totiž měl cukrovku, vysoký tlak a prodělal šest infarktů. „Ze štramáka Zounyho je bucifál, který se tak povaluje,“ kroutí hlavou. Kila chce shazovat pod vedením lékaře, aby byl do svatby fit.

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
19. 3. 2021 • 02:33

svazak a fagan hercem z protekce

puma
18. 3. 2021 • 19:55

Tyhle odklady sňatků, co na to říct. Jednou je problém v tom, jindy v zase v jiném , pokud to oba partneři myslí vážně tak to není problém, jen opravdu chtít, aktu může pak zabránit jen deux ex machina.

vigela
18. 3. 2021 • 10:37

Opravte si hrubku: dva psy. Covid komplikuje život lidem mnohem hůř; tohle není důvod k zoufalství.

vemenozmojistary
18. 3. 2021 • 10:32

Zounar je nechutný vypasený prase bez talentu, dokáže hrát je blbce, což je mu vlastní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.