Zounar z Ordinace skončil v rukou lékařů: Šlo už o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zounar z Ordinace skončil v rukou lékařů: Legrace skončila, šlo už o život!

Martin Zounar se potýká s problémy s alkoholem už 15 let.
Martin Zounar se potýká s problémy s alkoholem už 15 let.  (Michal Protivanský, Martin Hykl, Pavel Machan)

Kdo si ho pamatuje ještě třeba ze seriálu Chlapci a chlapi, ví, že herec býval velkým dívčím idolem. Jenže jak šel čas, přibývala i kila. Najednou Martin Zounar (53) došel do fáze, kdy si uvědomil, že pokud životní styl nezmění, mohlo by být zle.

„Vážení a milí, tento týden jsem udělal jeden důležitý krok. Poprvé v životě jsem kvůli své obezitě navštívil specializovaného lékaře. A musím říct, že nechápu, proč jsem to neudělal dřív,“ přiznal svým fanouškům na instagramu Zounar a dle Blesku sdílel i fotku z Ordinace obezitologa. Ze seriálového doktora Bobo Švarce se stal reálným pacientem.

„Vím, jsem teprve na začátku a bude to určitě běh na dlouhou trať, ale už teď z toho mám dobrý pocit. Pan doktor si během návštěvy nejen vyposlechl mé životní pohybové a hubnoucí story, ale aby získal maximum informací o mém zdravotním stavu, udělal mi další vyšetření včetně změření tlaku a odběru krve,“ popsal, co ho při první návštěvě čekalo.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...

Chvála technice

Zároveň se zaradoval, jak super už dnes fungují moderní technologie. „ „Co mě překvapilo, bylo propojení mých chytrých hodinek s jejich systémem. Jednoduše tak bude mít pan doktor k dispozici maximum informací do mé další návštěvy a já si nemusím vše pamatovat a složitě zapisovat,“ radovala se hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
13. 3. 2021 • 14:11

Jediná rada zní:nežrat

Uživatel_5512612
13. 3. 2021 • 13:58

Hello My Dear,
I was Searching for a honest and trustworthy person and heart accept you , Am Mr. Akron Benjamin, I need a partner and I hope you will be interested after reading my proposal. Please contact me in this Email for more of it. thanks, benja­minmra­kron61­7@gma­il.com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.