Zounar v péči expertů a pod prášky: Na některé věci prostě nestačíte | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zounar v péči expertů a pod prášky: Na některé věci prostě nestačíte

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto Aha! – Dana Kolářová)

Herec Martin Zounar (56) přiznal syndrom vyhoření. Aktuálně je proto pod dohledem psychologa a vyfasoval navíc i potřebné léky: „Kameny ani objímání stromů. Ale určitě to může fungovat, jen já na to nejsem!" 

„Loni po Vánocích jsem blbě vstával, přestal jsem spát a náhle jsem úplně vyhořel. Došel mi benzín. Nikdy jsem to nezažil. Moje Kačenka je psycholog a já už před lety docházel k Dušanu Randákovi, protože ono je občas potřeba si popovídat. Je to taková duševní hygiena a úplně normální věc. V minulých dobách to lidé hodně řešili, ale je rozdíl mezi psychologem a psychiatrem. Já nemůžu být pacientem Kačky, ale pomohla mi v tom zásadním rozhodnutí, kdy mi řekla, že by bylo dobré, abych to začal řešit," prozradil Martin Zounar v rozhovoru s Miluškou Bittnerovou.

Hubnoucí Martin Zounar: Partnerka je nadšená, že si na něj zase vidím

Video se připravuje ...

„Mám medikaci, což je dobré. Není pravda, že by se člověk měl prášků bát nebo je shazovat. Když si myslíte, že všechno zvládnete, tak na některé věci prostě sám nestačíte. Takže je dobře, že máte někoho, za kým jednou za 14 dní přijdete. Víte přesně svůj čas a je to váš čas, což je strašně důležité. Zhodnotíte úspěchy, neúspěchy, a někde to ze sebe složíte. Když je nemáte kde složit nebo upouštět, tak se hromadí. Mně se hromadily a měl jsem hlavu jako pátrací balón. Hledáte systém, jak se toho zbavit. Někdo radí chodit do posilovny. Chodil jsem cvičit, to ano, ale začal jsem být celý stažený. Teď jsem se osvobodil a neřeším to tím, že jednou za dva měsíce upustím páru," popsal herec své problémy a následnou léčbu na webu Lifee.cz.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.