Zounarovo úsilí přišlo vniveč! Nezřízený žrací život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zounarovo úsilí přišlo vniveč! Nezřízený žrací život?

Martin Zounar zhubnul 25 kilogramů
Martin Zounar zhubnul 25 kilogramů (instagram: Martin Zounar)

Před více než dvěma lety se herci Martinu Zounarovi (56) podařilo zhubnout neuvěřitelných 25 kilogramů. Nicméně ručička na jeho váze se dnes opět pohybuje směrem nahoru. Že by se Zounar vrátil ke starým návykům?

„Přibral jsem skutečně na váze, a to deset kilo. Ovšem nebylo to nezřízeným žracím životem,“ řekl Zounar v pro web Kafe.cz. „Pořád dodržuji stravovací návyky z minula, ale v podstatě ze zdravotních důvodů. Loni v srpnu jsem musel podstoupit operaci nohy, přesněji řečeno palce u nohy, což mne hodně vykolejilo,“ vysvětlil herec známý jako Bobo z Ordinace v růžové zahradě.

Martin Zounar (56): Tajná operace! Netradiční endoprotéza

Video se připravuje ...

Nabraná kila Martina netrápí, má totiž v plánu je opět shodit. „Teď se pozvolna zase dostávám do formy a těším se, že se zase na tu svoji předoperační váhu dostanu. A tvrdím, nebude to dlouho trvat, jsem pořád, matematicky řečeno v hubnoucím patnáctikilovém plusu,“ dodal optimisticky.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.