HORKÁ NOVINKA Z ORDINACE: Do seriálu se vrací Martina Randová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

HORKÁ NOVINKA Z ORDINACE: Do seriálu se vrací Martina Randová

Martina Randová se opět vrací do Ordinace jako Heluš
Martina Randová se opět vrací do Ordinace jako Heluš (Foto: Dana Kolářová,)

Dlouhodobě patřila k nejpopulárnějším postavám Ordinace v růžové zahradě 2 kde spolu s Martinem Zounarem (56) alias Bobem tvořili manželský pár. Heluš vtrhne do Ordinace jako uragán a její úhlavní sokyní se stane Mahulena Bočanová (56) jako Darina, kterou se Bobo snaží požádat o ruku.

Spolu s přechodem seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 z obrazovek TV Nova na Voyo Martina Randová (51) jako bufetářka Heluš z děje zmizela, ale mohli jsme ji stále vídat jako hospodskou Kateřinu Dubovskou v Ulici. Po Heluš se však fanouškům stýskalo a tak se Martina jako Heluš zanedlouho vrátí do seriálového děje!

Bizarní situace v Ordinaci: Martin Zounar a Jan Slovák propletli svá těla

Video se připravuje ...

„Je mi jasné, že Heluš byla vždy velmi výraznou postavou, takže vůči fanouškům cítím zodpovědnost. Mohu je ale ujistit, že se snažím ze všech svých hereckých sil, abych je opět pobavila. Heluš vtrhne do Ordinace jako uragán a nezůstane po ní kámen na kameni,“ nadšeně přibližuje Martina, která v seriálu pořádně zamíchá kartami. „Bude to hodně divoké, bude to velká komedie a já doufám, že diváky bude Heluš opět bavit, dodává.

Celá Ordinace na nohou, pátrá se po čtyřleté dceři Hanákových! Není jisté, zda ještě žije

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.