Bočanová práskla do stolu: Ruce pryč od Márinky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bočanová práskla do stolu: Ruce pryč od Márinky

Mahulena Bočanová musí zase vysvětlovat...
Mahulena Bočanová musí zase vysvětlovat... (Instagram, CNC)

Dvaadvacetiletá dcera Mahuleny Bočanové (56) si velmi rychle získala srdce tisíců sledujících na sociálních sítích, příspěvky Mahu, kde figuruje i Márinka, patří mezi nejsledovanější a též nejvíce komentované. Podle některých názorů jde však o čistý kalkul...

Někteří uživatelé sociálních sítí Bočanovou bezostyšně napadají a veřjeně prohlašují, že dceru, která trpí autismem a epilepsií, používá čistě proto, aby rozšířila počet sledujících. Ať už stojí za podobnými činy vnitřní nespokojenost, či jen hloupost, Mahu hejtrům poslala jasný vzkaz. 

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„Vím, že mluvím jen k pár lidem, ale já nedávám na Instagram videa s mojí dcerou, která je jiná, proto, abych získávala sledující a aby se o mně psalo v novinách,“ píše Bočanová ve svém prohlášení. „Dělám to proto, že moje dcera je jiná, ale já s tím umím žít. A umím s tím žít šťastně a mnoha maminkám to pomáhá v tom, že to jde, a proto to dělám a proto to dělat budu. Kdyby jednom jedné z vás jsem měla dodat sílu, radost a pohled na tu věc, že to není takový průser, jak to ze začátku vypadá,“ vysvětlila dále. 

Na konec svého komentáře připojila vzkaz, který mluví za vše: „A vy, kteří si myslíte, že to dělám proto, aby mně kasa cinkla, že mám o dvacet tisíc sledujících víc, tak vy jste úplně na hlavu. Dejte si víno a mějte se na tom světě víc rádi...“ 

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
5. 1. 2024 • 15:41

***aa;

Michelin
5. 1. 2024 • 08:23

Tak si vyzkoušejte Márinku na týden ...

ELLA Průšová
4. 1. 2024 • 21:02

MP., a vy jste etický, stydět se můžete za sebe!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.