Bočanová dostala stopku kvůli dceři! Lascivní košťata přitom nevadí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Bočanová dostala stopku kvůli dceři! Lascivní košťata přitom nevadí

Dcera Mahuleny Bočanové Marina
Dcera Mahuleny Bočanové Marina  (facebook.com)

Herečka Mahulena Bočanová (57) se momentálně sluní na španělském ostrově Tenerife, kam odletěla za odpočinkem výjimečně bez dcery Mariny (22). Ačkoli si svou sólo dovolenou užívá, přepadlo ji stýskání a lehká nostalgie, o kterou se chtěla podělit se svými fanoušky. Jenomže Instagram řekl NE! Co přesně Mahuleně sociální síť zatrhla?

Chtěla si na dovolené zavzpomínat na dávné časy, ale podobné okolnosti – sluníčko, voda, teplo, bikiny. „Tak tohle je rok po porodu! Dneska vypadám stejně, jen s tím rozdílem, že jsem, jako bych to moje dítě právě sežrala a vypila všechnu tu vodu v bazénu! No je to 22 let, no… Nicméně jedu zdravý styl už delší dobu poctivě. Tak ještě 10 kg a bude to ideál,“ napsala ke starší fotce Mahulena.

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

Jenomže na snímku společně s tehdejší novopečenou maminkou pózuje i Márinka bez oblečení, což sociální síť vyhodnotila jako nevhodný obsah. „Váš příspěvek byl odebrán. Váš příspěvek porušuje naše zásady komunity týkající se dětské nahoty. Naše zásady mají za cíl podporovat uživatele v tom, aby se vždy vyjadřovali s respektem ke všem lidem,“ vzkázal Mahuleně Instagram poté, co jí snímek odebral z profilu. Herečka proto musela snímek přidat znovu s menší úpravou – malinkou Márinku překryla emotikonou plavek. „A tak teď už to snad projde!“ doufala po druhém pokusu Bočanová.

Nad nutnou úpravou a přísností sociální sítě kroutili hlavou nejen hereččini příznivci, ale i samotná Mahulena. Dětská nahota je ale příliš citlivá a vzhledem k tomu, že na sociální síť má přístup kdekdo, musí sdílený obsah korigovat. Ne vždy ale přistupuje ke všem férově, čehož si všimla i Mahulena.

„Mě spíš překvapuje, že insta je plný trapně lascivních ordinérních košťat – a to nevadí. Ale roční dítě s mamkou u bazénu je problém,“ postěžovala si herečka na nedůslednost sociální sítě. Ta totiž zároveň často přehlíží nahotu a sexuální obsah u dospělých uživatelů. Je tedy na pomyšlenou, co je vlastně za hranou a co naopak ne.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
18. 4. 2024 • 22:15

Chtěla tak trochu potěšit pedofily. Moc inteligentní.

yokky
18. 4. 2024 • 21:20

👍👍👍👍👍👍👍👍👍🆒🆒🆒🆒🆒🆒🆒🆒

AHel
18. 4. 2024 • 12:20

výjimečně souhlasím, že malé nahé dítě nepatří na sociální sítě, to patří do soukromého alba rodičů, to je ale jasné jen inteligentním ženám....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.