Bočanová opustila Česko bez Márinky! Bude mi chybět… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bočanová opustila Česko bez Márinky! Bude mi chybět…

Mahulena Bočanová s dcerou
Mahulena Bočanová s dcerou (instagram.com)

Nekonečná láska k dítěti je také pěkná dřina. Když navíc dítě potřebuje mít svého rodiče téměř neustále po svém boku, může to být pěkně vyčerpávající. Herečka Mahulena Bočanová (57) by mohla vyprávět. Ačkoli svou autistickou dcerou málokdy a nerada opouští, teď potřebovala od všeho alespoň na moment pauzu.

Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 se odletěla slunit na Kanárské ostrovy. Překvapivě s sebou nevzala dceru Marinu, která od narození trpí poruchou autistického spektra. Mahu s dcerou většinu aktivit absolvuje společně, proto spoustu lidí překvapilo, že na zveřejněných fotkách Márinku neviděli. „A kde je Mari? Úplně to slyším! Ona ještě spí, já jsem jí frnkla,“ zareagovala Mahulena na sociální síti, zatímco odlétala z Česka.

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

I maminky občas potřebují vypnout, zvláště pak ty, které v intenzivní péči o dítě pokračují i poté, co dospěje. „Je to nutný, jednou za čas,“ přiznala herečka, pro kterou bývalo odloučení velmi těžké. Odletět nabrat fyzické i psychické síly, aby se po příjezdu mohla Marině opět věnovat na 100 %, je ale zkrátka jednou za čas potřeba.  „Bude mi chybět, ale už umím odejít bez výčitek,“ cituje herečku deník Blesk. Mahulenu nyní čekají, jak sama vyjmenovala, „spánek, knížky TICHO“. Nepředstírá však, že jí Márinka nechybí. „Už to na mě leze... Nebudu smutnit!“ rázně si nakázala Mahulena Bočanová.



Přečtěte si
bella.
14. 4. 2024 • 21:10

Mahulena Bočanová by měla mít volno od dcery častěji.Je to nutné!Úplně se obětovat je nesmysl.I ona má svůj život a měla by ho ještě užít.
Život s autistou je peklo, i když ona to tak netlumočí, ale pravda je, že to strašně vyšťaví.
Přeju jí klid a veselo , smutnit nemusí, o dceru je postaráno, ono se to nezblázní.

Uživatel_5584341
14. 4. 2024 • 17:18

Mahuleno,hluboce před vámi smekám.Jste suprová mamina.Jen si dovču parádně užijte,zasloužíte si ji právem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.