Průšvih Bočanové: Žehlí neodpustitelnou chybu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Průšvih Bočanové: Žehlí neodpustitelnou chybu!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Foto Aha! – David Malík, Martin Přibyl)

Měla to být dovolená ve znamení klidu a pohody. Místo toho herečka Mahulena Bočanová (56) tvrdě narazila. Jak si posléze uvědomila, Márinku (22) málem připravila o to, co je v dětských očích možná tím nejcennějším.

Jak už web Aha! psal, herečka Mahulena Bočanová měla ke konci minulého roku jiné plány než Vánoce. Výjimečně se rozhodla svátky neslavit a místo toho s dcerou Marinou vyrazila na Kanárské ostrovy, kde si dvojice dopřávala relax, jen bez toho stromečku a dárků.

Jenomže Márinka maminčinu »lest« prokoukla a bylo vymalováno! „Zkrátka a dobře, u Mari v hlavičce vůbec Vánoce neproběhly a nonstop se po návratu ptala, kdy už přiletí ten Ježíšek. A tisíckrát denně. Do toho začala ta příšerná chumelenice a Mari ví, že Ježíšek chodí, když sněží. Nic mi nehrálo do noty,“ cituje Bočanovou server Super.cz.

Herečka následně chybu uznala a uvědomila si, že náprava je nutná. „Zkrátka Vánoce se ošidit nedají. Obzvlášť, když žijete s autistou. Pro Mari je nutná rodina, kapr, výzdoba, vaření, pečení, pohádky, čekání na tmu a na zvoneček,“ vysvětlila herečka, u které Vánoce měly proběhnout den po letošním Valentýnu, tedy 15. února.

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„První volný termín, kdy může celá rodina, je 15. 2. A tak já peču cukroví, 14. 2. ozdobíme strom a udělám polívku, sousedka salát a jedna dobrá duše mi 13. 2. do divadla přiveze dva kapry a jikry a mlíčí. Dárky už jsem zabalila. A 15. 2. pojede na televizi na smyčku Anděl Páně a pojedeme Ježíška i se sousedy, jak se patří, celá famílie. A už nikdy na Vánoce nepoletíme k moři,“ uzavřela svůj neobvyklý zážitek do budoucna poučená Mahulena Bočanová.



Přečtěte si
Uživatel_5489754
19. 2. 2024 • 10:20

Děkuj Bohu za každé zdravé dítě. Věř, že takový starosti s takovou dcerou bys nechtěla ani v nejhorším snu. Toto muže tvrdit jen nevyzralá osobnost, která neví co je skutečný život, Styď se.

Eva Krejcova
17. 2. 2024 • 22:08

Chtěla bych mít taky takovou dceru. A ještě takové starosti 😂.

Jana Mauerova
17. 2. 2024 • 19:39

Bože,bože

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.