Rána do vazu Bočanové: Přišla mi už jenom esemeska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rána do vazu Bočanové: Přišla mi už jenom esemeska

V herečce bouchly saze!
V herečce bouchly saze! (Foto Aha! – David Malík, Martin Přibyl)

Chtěla se vyhnout předvánočnímu stresu v podobě shánění dárků po plných obchoďácích a tak vsadila na internet. Jenže ouha! „Vždycky mi věci ze Zásilkovny vozili domů nebo k nám do Buštíku, ale teď to dávají do výdejny na Kladno," lamentuje Mahulena Bočanová (56).

„I když je to zaplacený a stačí mi to doma hodit přes plot, nejde to, měli by zodpovědnost, kdyby se to ztratilo, to chápu. Jsem sice cholerik, ale vychladnu, tak si pro to budu jezdit do jinýho města, nevadí. Ale teď to ještě dovedli k dokonalosti," vrčela herečka na Instagramu podle Sedmičky. 

Mahulena Bočanová poprvé o vztahu s podnikatelem: Poslal fotku a zamilovala se!

Video se připravuje ...

„Přišla mi už jenom esemeska. Už ani nikdo nezavolá, jestli budu doma, nebo ne. Rovnou mi přišla zpráva: Máte to v P.O. Boxu v Lidicích. A ještě si prej musím stáhnout aplikaci, abych si to vůbec mohla vyzvednout! Já jsem absolutní debil na tyhle technický věci. Já se toho děsím, já se toho bojím, nechci žádné aplikace! Nenávidím to!" vzteká se Mahulena Bočanová. Podle všeho marně ...

Mahulena Bočanová vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Hana Večerková
26. 12. 2023 • 08:43

Přesně tohle se mi stalo taky už 2x během dvou dní. Oznámení o dodání domů a vzápětí , že je zásilka v e výdejním místě 10km daleko. Nebo taky pokus o dodání ve 23hod. ve všední den. Pak další týden čekání než byla dodána domů. Zásilkovna je obrovské zlo. Bohužel doručení vybírá e shop a vybere Zásilkovnu i když jsou k výběru i jiné společnosti. Ještě mám jeden balíček na cestě v depu Šumperk, tak jsem zvědavá jak bude doručen. Nikoho nezajímá, že nemám možnost dojít si pro něj sama, ale musím prosit někoho jiného.

Jaroslav Vašíček
24. 12. 2023 • 00:30

A to jsem byl na vojně u pétépáků,ne u radistů.

Jaroslav Vašíček
24. 12. 2023 • 00:27

Hanzale,mě to zajímá! Jsem dvadevadesátiletý dědek a bohužel s tou technikou,s kterou si lehce poradí moje vnoučata,si vůbec nerozumím.Ale díky skautu ovládám perfektně morseovku.

fany22
18. 12. 2023 • 13:39

Určitě by jí někdo s tou aplikací Zásilkovny pomohl, taková věda to není. A nebo si může věci nechat zaslat do balíkovny na poště, kde si to vyzvedne podle toho, kdy se jí to hodí. Snad v Buštěhradě pošta je, ne?
Lamentovat, že to nechtějí házet přes plot, to snad nemyslí vážně.

natasa egnerova
17. 12. 2023 • 11:48

Carlae - obchodu je dost? No jak kde,já taky musím objednávat přes internet,je mi 70 a bohužel řidičák nemám!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.