Bočanová jako proutek: Objevila skvělou věc na hubnutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bočanová jako proutek: Objevila skvělou věc na hubnutí

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (archiv Mahuleny Bočanové)

Mahulena Bočanová (55) vždycky patřila mezi herečky s nejdelšíma nohama, teď ale i radikálně zhubla a rázem i omládla. Jak se jí podařilo zatočit s patnácti kilogramy, které se u ní zabydlely během pandemie?

Bočanová přiznává, že štíhlost nemá v genech, udržet si proto hezkou postavu ji něco stojí. Rozhodně to ale nejsou vypocené hodiny ve fitku týdně. Jde na to fikaně přes jídlo. „Během covidu jsem hrozně ztloustla, asi o 15 kilo. Ale když jsem se přestala přežírat a začala normálně chodit do práce, tak to zase spadlo dolů. Nicméně tloušťka mi není přirozená, já k tomu nemám sklony – pokud jím zdravě," přiznala Mahu v rozhovoru pro Lifee.cz.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Má ale jednu důležitou zásadu. „Nesmíte si zakazovat jídlo, ale jíst pravidelně a málo. Takhle jsem si zvykla a takhle mi to skvěle funguje," prozradila také a dodala: „Jím opravdu malinko. Už si toho všimlo i mé okolí, že jsem se v tomto směru změnila. Po skončení pandemie, když jsme se všichni vrátili do práce a začali znovu hrát, vám dojde, že takhle nemůžete vypadat. Takže teď jím třetinově, ale pravidelně. Proto nemám hlad.“

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
6. 1. 2023 • 19:52

Kde je ten proutek...marně čekám?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.