Bočanová a soutěž Můj muž to dokáže: Zavrhla své exmanžele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bočanová a soutěž Můj muž to dokáže: Zavrhla své exmanžele!

Vášnivý polibek mluví za vše.
Vášnivý polibek mluví za vše. (Foto FTV Prima)

Chvíli zvažovala, jestli do primácké soutěže Můj muž to dokáže, v níž ženy mohou své partnery pěkně potrápit, zapojit jednoho ze svých bývalých manželů. Nakonec ale Mahulena Bočanová (54) vsadila na jistotu. A do boje o 100 tisíc korun zapojila svou dávnou lásku Martina Zounara (54). A pěkně to mezi jiskřilo.

„Říkala jsem si, že první manžel by sem asi nešel, druhý manžel určitě ne, tak Zounar,“ zdůvodnila Mahulena svůj výběr. Podle všeho je ale za tímto pozváním mnohem víc...„Martin do mě byl zamilovaný, já do něj taky, ale nám se to vždycky míjelo,“ svěřila Bočanová v televizním studiu. „Už se nevezmeme, ale když ho žena po tomhle pořadu vyhodí, zůstane u mě!“ vtipkovala herečka, aby vzápětí zvážněla.

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...

„I moje dcera Marina ho má ráda, jsme na sebe zvyklí, já bych byla ráda,“ vyznala se Zounarovi aktuálně nezadaná Bočanová. Po pár minutách ho ale vystavila skutečně pekelné výzvě. Kvůli výhře sto tisíc korun dal Martin Zounar všanc svoje zdraví. Otázka moderátorky Adély Gondíkové (49) na přítomné dámy totiž zněla následovně: „Kolik z deseti chilli papriček dokáže tvůj muž sníst za pětačtyřicet sekund?“ Herec se do toho vrhnul odvážně. Jak to dopadne, můžete sledovat už zítra od 20.15 hod. na Primě.

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.