Bočanová o nemocné dceři: Strach, že by přišla o Márinku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bočanová o nemocné dceři: Strach, že by přišla o Márinku

Mahulena Bočanová a její dcera Márinka
Mahulena Bočanová a její dcera Márinka (Profimedia)

Dcera Mahuleny Bočanové (54), Márinka (20), vyrostla nejen do krásy, ale během lockdownu udělala také velké pokroky. Mahu má z Mári samozřejmě obrovskou radost a neváhala se o ni pyšně podělit na vernisáži autistických umělců v Činoherní kavárně. 

Bočanová se Márince věnuje, jak jen to jde, a jak sama říká, užívá si každý den, který s dcerou může trávit. „Jsme jedna bytost se čtyřma nohama a je to hezké. Já jsem optimistický a silný člověk a ona žije tou mojí silou, kterou mně dává zase svojí něhou, čistotou a radostí ze života. Nevím, co bych bez ní dělala. Kdybych měla běžné dítě, ten život by byl pro mě asi prázdnější,“ přiznala Mahulena obavy z dceřiny nepřítomnosti v jejím životě během rozhovoru pro Ženy.iprima.cz a dodala: „Jsem za ni ráda a všichni taky říkají, že má kliku, že jsem zrovna já její máma. Jak říká Máňa, jsme silná dvojka, mamušendo, jsem tvoje nejlepší kamaráda až do konce života. A já na to, no jasně, ještě kdyby věděla, co to znamená."

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

Mnozí si všimli, že Márinka je nápadně podobná oscarové herečce Julii Roberts Půvab ale není to jediné, čím jí příroda obdařila. Miluje také lidi a je velmi komunikativní. „Je dobrá v komunikaci s lidmi. Není uzavřená, nebojí se jich, nevadí jí cizí prostředí, má lidi ráda,“ popsala Bočanová. Mári teď navíc udělala velký kus práce. 

„Dá se říct, že se naučila vnímat časovou osu už třech dnů, což je skvělé, že chápe včera a zítra. To nám k životu bohatě stačí. Taky dobře mluví, rozpovídala se, používá minulý a budoucí čas. Moc ji zajímá, kdy půjdeme do aquaparku, do lunaparku, kdy pojedeme k moři, kdy budou palačinky, kdy budeme navlékat závodně korálky, kdy přijdou děti, kdy bude mít narozeniny, kdy jsou Vánoce, kdy bude dětská párty, no prostě pětileté dítě,“ upřesnila. Bočanová v pořadu Showtime. 

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
E M
27. 8. 2022 • 11:42

jaká matka, taká katka se říkávalo. Nebo myslíte že máma je v lati?
A co na to otec, jak on se stará, tedy ví-li se kdo to je

-bello-
22. 4. 2022 • 21:32

Márinka může být ráda, že se uječené Julii Roberts s věčně fialovým nosem a rukama nepodobá.
Bočanová bývala krásná ženská a je hezké, že říká místo normální dítě "běžné " dítě.Chrání si dceru.
V tom je úžasná.Já bych se zbláznila.Na tohle bych vážně neměla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.