Bočanová se pochlubila dcerou: Mladá Julia Roberts! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bočanová se pochlubila dcerou: Mladá Julia Roberts!

Mahulena Bočanová se svou dcerkou.
Mahulena Bočanová se svou dcerkou. (Profimedia)

Podobu po mamince nezdědila, krásu však ano. Herečka Mahulena Bočanová (54) se pochlubila fotografií své dvacetileté dcery a okamžitě se dočkala pochvalných i láskyplných komentářů. Mnozí si také nemohli nevšimnout, že se Márinka čím dál více podobá jedné z největších hollywoodských hvězd!

Když stojí vedle sebe, není všem hned jasné, že se jedná o matku s dcerou. Příroda je zkrátka mocná čarodějka a někdy jde proti veškerým očekáváním. Herečka tak patrně nikdy nepočítala s tím, že bude jednoho dne Márinka přirovnávaná k Julii Robertsové (54) alias Pretty Woman. Na fotce, kterou přidala na svůj instagramový profil, ale tuto podobu málokdo přehlédl.

Zatímco slavné kolegyně pěly na dceru Mahuleny ódy, jiné ženy si všimly podoby s Julií Roberts!

S dcerou má Mahulena velmi silné pouto už jen proto, že byla po rozpadu vztahu s jejím otcem, podnikatelem a producentem Viktorem Mrázem, na výchovu v podstatě sama. Po narození jí navíc byla diagnostikovaná lehčí forma autismu, kterou časem doplnila ještě epilepsie. Márince tak Mahulena věnuje většinu svého času.

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...

„Nevěděla jsem, co to je, a když upadla do bezvědomí, které trvalo nekonečně dlouho, myslela jsem, že jsem ji ztratila. Když se mi pak vrátila, začal nám nový život. Lepší život. S obrovským nadhledem a vnitřní svobodou. Radujeme se z každého dne. Nic není podstatnyé, jen to, že se vaše dítě směje a má červené tváře a teplo v rukou. Vše ostatní jsou malicherné starosti,“ cituje herečku web ženy.iprima.cz.

Jejich vztah navíc upevnila i covidová situace, díky níž si Bočanová uspořádala priority. Herectví šlo stranou a tento stav se ani po zlepšení epidemie nezměnil. „Práci jsem hodně omezila. Stejně pracuji dál, ale je to třeba tak pět až deset dní v měsíci, protože během covidu jsme s dcerou zlenivěly, ale hlavně jsme zjistily, že nám nejvíce vyhovuje, když jsme spolu jen my dvě doma," vysvětlila webu Expres.cz Mahulena Bočanová.

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Greta
13. 2. 2022 • 11:50

V určitém pohledu je tam podoba na Robertu. Ano!

1pravda1
12. 2. 2022 • 22:35

pamatuji si, jak Bočanová říkala v nějakém rozhovoru, že v těhotenství pila denně! dvě sklenice červeného vína - prý na radu lékaře

adinaha
12. 2. 2022 • 19:29

No nic proti Márince, je to hezká holka, ale do Julie Roberts má hodně daleko.

yokky
11. 2. 2022 • 22:26

👍👍👍👍👍🆒🆒🆒🆒🤣🤣🤣🤣

yokky
11. 2. 2022 • 22:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.