Drsné přiznání Bočanové o alkoholu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drsné přiznání Bočanové o alkoholu

Mahulena přibrala a začala zase pít
Mahulena přibrala a začala zase pít (Foto TV Nova, ara)

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (54) překvapuje vzhledem. Ačkoli vypadá na svůj věk naprosto skvěle, nelze si nevšimnout, že výrazně přibrala, což se patrně nebude líbit společnosti vyrábějící doplňky stravy na hubnutí, jejichž je tváří. A co to vyjádření o alkoholu? 

Na problémy Bočanové s váhou upozornila Sedmička. Podle ní je herečka výrazně  objemnější, což ke kampani za ideální váhu jaksi nesedí. Však Mahu ještě donedávna točila reklamní klipy, ve kterých se mohla pochlubit krásnými ženskými křivkami, kterých dosáhla bez cvičení jen za vyvolání stavu ketózy, k čemuž jí měly dopomáhat právě nejmenované doplňky stravy. Ty samozřejmě nepomněla zmínit ani ve všech rozhovorech, které poskytla. Jenže teď to opravdu vypadá, že káže vodu, pije víno. 

Bočanová v 7 pádech: Hledám chlapa, zn. vrzneme si kolenem

Video se připravuje ...

A když už jsme u vína. Sedmičku poněkud znepokojuje i návrat Bočanové k pití. V roce 2018 se vzdala veškerého alkoholu. „Dala jsem si lhůtu navždy. Už je to čtyři nebo pět měsíců, co jsme se nedotkla alkoholu. Chodím na mejdany, ale piji nealkoholické pivo nebo aperol a nealko bublinkami,“ prohlašovala tehdy skálopevně. U Honzi Dědka ale přiznala, že lockdown jí zase dovolil mrknout na dno sklenky. „Během karantény to bylo náročnější, co se týče alkoholu. Byli jsme dlouho doma, tak co jsme měli dělat,“ řekla omluvně. Jak s tím asi nyní naloží společnost, která Bočanovou patrně dobře platí za reklamu?

Radikální proměna Bočanové: 10 kilo i vlasy dole! A dcera jí zneužila mobil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
duquesa
13. 11. 2021 • 09:59

Ach jo, nebuďte zlí. Nemá to jednoduché.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.